Kommunikatör med inriktning kundrelationer till Folktandvården Skåne, Lund

Att jobba i Folktandvården Skåne är att vara med och utveckla framtidens munhälsa. Vi är en plats för dig som tror på att bra munhälsa är viktigt för ett friskare liv och som tycker att det är roligare att jobba i lag än att vara ensam. Framför allt är vi en plats för dig som ser och bryr dig om varje människa du möter.

Är du en driven kommunikatör som brinner för bättre kundupplevelser? Nu söker vi en kommunikatör med inriktning kundrelationer till vår kommunikationsavdelning.

På avdelningen är vi sju personer som arbetar med att utveckla och stödja organisationen utifrån ett kommunikations-, marknads- och verksamhetsutvecklingsperspektiv. Just nu är vi inne i ett spännande skede med en förnyad varumärkesplattform och ambitionen att bygga en närmare relation med våra kunder och patienter.

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör med inriktning kundrelationer arbetar du med att utveckla och stödja vår kundkommunikation genom hela kundresan, digitalt och fysiskt. Du kommer att arbeta med införandet av vårt kommande CRM-system och utveckla arbetssätt för detta. Vidare arbetar du nära våra kliniker i frågor som rör kommunikation och bemötande.

Hos oss är du en del av ett riktigt bra team som samarbetar tätt, stöttar och utvecklar varandra varje dag. Vi samarbetar även nära våra kollegor på huvudkontoret och på klinikerna runt om i Skåne. Vi tar vara på varandras kompetenser och utvecklas tillsammans som ett Folktandvården Skåne. Samtidigt har vi väldigt kul på jobbet!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom kommunikation eller marknadsföring. Du har flerårig erfarenhet av arbete med kundkommunikation, digital marknadsföring och att utveckla anpassad kundkommunikation i CRM-system. Du är en mycket god skribent med fingertoppskänsla för tonalitet och helhet och är van att driva projekt från start till mål tillsammans med kollegor.

Som person är du bra på att bygga relationer och värdesätter samverkan med andra kompetenser. Du är handlingskraftig, strukturerad och har ett helhetsperspektiv på upplevelsen längs hela kundresan.

Vill du vara med och utveckla framtidens munhälsa?

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag. Vi har kraft att satsa på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi finns på 44 orter runt om i Skåne där våra drygt 1500 medarbetare ser till att varje skåning har tillgång till jämlik munhälsa och tandvård i världsklass. På våra ca 70 kliniker träffar vi varje år runt en miljon skåningar för allt från förebyggande insatser till allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2024-08-11

Sök tjänsten

Anställningsvillkor

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Kommun

Lund

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Anna Möller, Kommunikationschef (semester v 28-29 och v 32-33)

Telefon: 046-275 90 39

Erica Symreng, Kommunikatör (semester v 29-32)

Telefon: 0724-59 38 91

Lovisa Radtke, Rekryterare (vid frågor om rekryteringsprocessen)

Telefon: 046-275 27 06

Fackliga företrädare

Karin Persson, Vision

Telefon: 0725-70 70 35

Referensnummer:

C197749