Low-code-utvecklare till Folktandvården Skåne, Lund

Att jobba i Folktandvården Skåne är att vara med och utveckla framtidens munhälsa. Vi är en plats för dig som tror på att bra munhälsa är viktigt för ett friskare liv och som tycker att det är roligare att jobba i lag än att vara ensam. Framför allt är vi en plats för dig som ser och bryr dig om varje människa du möter.

Nu söker vi en low-code-utvecklare till vår kommunikationsavdelning på huvudkontoret i Lund. På avdelningen är vi sju personer som arbetar med att utveckla och stödja organisationen utifrån ett kommunikations- marknads- och verksamhetsutvecklingsperspektiv.

Just nu är vi inne i ett spännande skede där vi vill öka möjligheterna till självservice och den digitala kontakten med våra patienter. Därför påbörjar vi en low-code-satsning, där du kommer att vara med från start med stora möjligheter att påverka.

Arbetsbeskrivning

Som utvecklare är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och underhålla webbtjänster på våra publika och interna webbplatser. Vi använder low-code-plattformen Alfa eCare LowCode för både front- och backend. Du kommer att utbildas i verktygen och kommer efterhand kunna skapa attraktiva och värdeskapande tjänster för våra kunder och medarbetare.

Du realiserar funktionalitet som bereds i vår digitaliseringsfunktion och är med på hela resan, från ny idé till färdig produkt och vidareutveckling. Du arbetar nära och arbetsleds av vår digitala strateg.

Hos oss är du en del av ett riktigt bra team. Vi samarbetar med våra kollegor på huvudkontoret och på klinikerna runt om i Skåne. Vi tar vara på varandras kompetenser och utvecklas tillsammans som ett Folktandvården Skåne. Samtidigt har vi väldigt kul på jobbet!

Kvalifikationer

Du har utbildning inom systemutveckling, frontend-utveckling, UX eller motsvarande och några års relevant yrkeserfarenhet. Du har utvecklat webbapplikationer i low-code-verktyg eller liknande och har erfarenhet av att kravställa och strukturerat bedriva programvaruutveckling enligt modern agil utvecklingsmetodik.

Du är van vid att arbeta med ett helhetsperspektiv och att utveckla med hänsyn till såväl teknik som design och användarvänlighet. Vidare har du förmåga att omsätta användarbehov till genomtänkta lösningar. Du är skicklig på JavaScript och har god kunskap om integrationer.

Vi ser gärna att du även har en bredare IT- och datateknisk kunskap och erfarenhet. Erfarenhet av projektledning är mycket meriterande.

Som person är du driven, välorganiserad och nyfiken på din omgivnings behov. Du brinner för att underlätta för användaren, är engagerad och har lätt för att samarbeta med andra kompetenser. Allt i linje med våra förhållningssätt Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och utveckla framtidens munhälsa?

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag. Vi har kraft att satsa på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi finns på 44 orter runt om i Skåne där våra drygt 1500 medarbetare ser till att varje skåning har tillgång till jämlik munhälsa och tandvård i världsklass. På våra ca 70 kliniker träffar vi varje år runt en miljon skåningar för allt från förebyggande insatser till allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2024-08-18

Sök tjänsten

Anställningsvillkor

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Kommun

Lund

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Anna Möller, Kommunikationschef (semester v 28-29 och v 32-33)

Telefon: 046-275 90 39

Alexander Hellgren, Digital strateg (semester v 30-33)

Telefon: 046-275 95 44

Lovisa Radtke, Rekryterare (vid frågor om rekryteringsprocessen)

Telefon: 046-275 27 06

Fackliga företrädare

Karin Persson, Vision

Telefon: 0725-70 70 35

Referensnummer:

C197717