Specialisttandläkare inom oral protetik till Folktandvården Skåne, Malmö

Att jobba i Folktandvården Skåne är att vara med och utveckla framtidens munhälsa. Vi är en plats för dig som tror på att bra munhälsa är viktigt för ett friskare liv och som tycker att det är roligare att jobba i lag än att vara ensam. Framför allt är vi en plats för dig som ser och bryr dig om varje människa du möter.

Nu söker vi dig som är specialisttandläkare i oral protetik till vår specialisttandvårdsklinik i Malmö.

På kliniken i Malmö tar vi emot patienter i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Här arbetar ett team på cirka 25 medarbetare som erbjuder tandvård inom områdena parodontologi, käk-kirurgi, protetik, ortodonti och pedodonti, allt i ett öppet och utvecklande samarbete. Vi bedriver även ST-utbildning för tandläkare. Kliniken ligger vid centralt i Malmö och har därmed goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Som specialisttandläkare på Folktandvården Skåne är ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnoser och behandla patienter efter remiss. Du kommer även ansvara för omhändertagandet av patienter med behov av oral protetisk behandling Du arbetar nära tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. Inom ramen för tjänsten finns möjligheter till forskning, utveckling och utbildning.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig.

Kvalifikationer

Du har svensk legitimation som tandläkare och bevis om specialistkompetens inom oral protetik. Dina kunskaper i svenska motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Ditt intresse av multidisciplinärt samarbete är brett och du har även ett stort intresse för handledning i bland annat ST-utbildning. Vidare ser vi även att du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av oral protetiska behandlingar.

Deltagande i kursgivning och forskning kan komma att bli aktuellt inom ramen för den aktuella tjänsten och fullföljd forskarutbildning är meriterande.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du alltid håller en hög kvalitet i ditt odontologiska arbete. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och utveckla framtidens munhälsa? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag. Vi har kraft att satsa på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi finns på 44 orter runt om i Skåne där våra drygt 1500 medarbetare ser till att varje skåning har tillgång till jämlik munhälsa och tandvård i världsklass. På våra ca 70 kliniker träffar vi varje år runt en miljon skåningar för allt från förebyggande insatser till allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2024-08-19

Sök tjänsten

Anställningsvillkor

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Kommun

Malmö

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

Caroline Mansell, Klinikchef

Telefon: 0737-22 41 13

Fackliga företrädare

Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna

Telefon: 0721-99 82 14

Referensnummer:

C199245