Tandsköterska, vikariat, till Folktandvården Skåne, Malmö Södervärn Bangatan

Att jobba i Folktandvården Skåne är att vara med och utveckla framtidens munhälsa. Vi är en plats för dig som tror på att bra munhälsa är viktigt för ett friskare liv och som tycker att det är roligare att jobba i lag än att vara ensam. Framför allt är vi en plats för dig som ser och bryr dig om varje människa du möter.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö, Södervärn, Bangatan.

På kliniken erbjuder vi komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning med tio behandlingsrum. Här arbetar idag cirka 28 trevliga och engagerade kollegor som erbjuder våra patienter en bred tandvårdskompetens. Vi utför allt ifrån enklare undersökningar till komplicerade implantatbehandlingar. Vår ambition är att alltid sätta kunden i fokus samt hålla en hög servicenivå. Vi arbetar delegerat med teamtandvård och med öppet sinne för nytänkande. Vår klinik har goda pendlingsmöjligheter samt parkering i närheten.

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete. För att trivas med tjänsten är det viktigt att du tycker om att arbeta med barn och unga vuxna.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och utveckla framtidens munhälsa? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag. Vi har kraft att satsa på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi finns på 44 orter runt om i Skåne där våra drygt 1500 medarbetare ser till att varje skåning har tillgång till jämlik munhälsa och tandvård i världsklass. På våra cirka 70 kliniker träffar vi varje år runt en miljon skåningar för allt från förebyggande insatser till allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2024-07-30

Sök tjänsten

Anställningsvillkor

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Kommun

Malmö

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

Meike Tseng Nael, Klinikchef

Telefon: 0724-59 40 27

Frederica Svanebjär, Kliniksamordnare

Telefon: 0768-87 06 43

Fackliga företrädare

Karin Persson, Vision

Telefon: 072- 570 70 35

Referensnummer:

C200135