Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Osby

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör och tredje störst i Sverige. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Osby.

Här välkomnas du av glada och engagerade kollegor. Kliniken i ligger ljusa lokaler i centrala Osby med bra pendlingsmöjligheter. Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Kliniken erbjuder såväl hälsofrämjande och förebyggande undersökningar som akut tandvård och avancerade behandlingar. För oss är det viktigt att du vill utvecklas tillsammans med resten av teamet. Vi ger dig möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, dels med dina egna patienter, dels i team med tandhygienist och tandsköterskor.

Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi tror på samarbete där kunskapsutbytet är generöst, och vi lär av varandra. Hos oss på Folktandvården Skåne kommer du därför erbjudas regelbunden fortbildning och förväntas också dela med dig av den kompetens du besitter. Det kan även innebära att handleda praktikanter och nya kollegor. Klinikerna i Osby, Broby och Hässleholm ingår i en fusion och har gemensam klinikchef.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön som speglar det lokala behovet av kompetent och erfaren personal.

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 67 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2024-06-04

Sök tjänsten

Anställningsvillkor

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Kommun

Osby

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

Rita Malmberg, Gruppchef

Telefon: 072-599 78 47

Fackliga företrädare

Karin Persson, Vision

Telefon: 072- 570 70 35

Referensnummer:

C193204