Pekande patient

Asif vill ha dig

Asif tycker det är bra om du har några bra icebreakers. Teresa ser gärna att du frågar hur hon mår innan du påbörjar behandlingen. Petra vill att du är tyst när hon ligger i stolen. Vi har frågat våra patienter vad de tycker är viktigt när de går till tandläkaren.

Vi tror på att involvera patienten i såväl behandlingsrummet som när vi utvecklar vår verksamhet. Därför har vi tagit hjälp av våra patienter för att hitta nya kollegor med rätt kompetens.

Är du rätt person för Asif, Teresa, Petra och våra andra 603 618 patienter? Titta gärna på våra lediga jobb eller hör av dig till oss.

Lediga jobb

Intresseanmälan

Vi hjälper dig att växa och vidareutvecklas under hela din karriär 

Det finns många fördelar med att jobba hos oss. Möjligheterna till vidareutveckling, karriär och att ta del av forskning i världsklass är bara några exempel. Läs mer om varför du ska välja oss. 

Grafik 9 av 10Nöjda och stolta medarbetare 

Nio av tio medarbetare är stolta över att jobba på Folktandvården Skåne. Det visar vår senaste medarbetarundersökning.

Vi är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med fler än 1 500 kollegor. Tillsammans jobbar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Varmt välkommen till oss!

Vi finns i hela Skåne

Vi är 1 500 medarbetare på 70 kliniker, runt om i hela Skåne. Det gör att vi kan utbyta erfarenheter och hjälpa varandra över gränserna. Möjligheterna att växa är stora.

Varmt välkommen att bli en i gänget!