Två killar tar selfie, jobbar för leenden

Jobb & Karriär

Vi är Skånes största tandvårdsföretag med mer än 1 400 kollegor. Tillsammans jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen hela livet. Och vara stolta över sina tänder. Varmt välkommen till oss.

Vi gör skillnad. Varje dag. Den som är stolt över sina tänder, vill visa dem. Vill och vågar visa dem - vill le. Vi brinner för att få människor att må bättre. Och vi gör det med ett leende. Genom vår allmäntandvård. Genom vår specialisttandvård. Genom vår sjukhustandvård.

Vi hjälper dig att växa och vidareutvecklas under hela din karriär

Det finns många fördelar med att jobba hos oss. Möjligheterna till vidareutveckling, karriär och att ta del av forskning i världsklass är bara några exempel. Läs mer om varför du ska välja oss.

Nöjda och stolta medarbetare

Nio av tio medarbetare är nöjda med att jobba i Folktandvården Skåne. Det visar vår senaste medarbetarundersökning.

Våra värderingar

Folkandvården Skånes värderingar präglar allt vi gör. Och hur vi gör det. De påverkar vår kultur, vår struktur, vår service, våra arbetssätt och vårt förhållningssätt till varandra, våra kunder och världen i stort.

Våra värdringar kan sammanfattas i tre ord:

  • Nyskapande
    Vi samarbetar med universitet och högskolor. bedriver kliniknära forskning för att ligga i framkant och jobba på toppen av vars och ens kompetens. Men för oss handlar nyskapande om mycket mer än så. Det handlar om hur vi bemöter kunderna. Om att utveckla våra arbetssätt. Vad vi gör och hur vi gör det. Att helt enkelt omfamna utveckling.
  • Öppna
    Våra dörrar står öppna för alla. För oss är det centralt med ett öppet sinne och att vara ärlig. Vi tror på öppna kliniker med ett öppet arbetsklimat, ett öppet sinnelag och på det öppna samhället. Att vara öppen är också i sin enkelhet att vara tolerant.
  • Tillsammans
    Ensamt är ensamt. Vi tror på gemenskap. Tillsammans blir vi bättre, som människor, som team och som företag. Det gäller oss internt. Det gäller oss i förhållande till våra kunder - och alla andra i samhället. Tillsammans är vi helt enkelt oslagbara.

Folktandvården Skånes varumärke och företagskultur

Här kan du läsa mer om vad vi står för, hur vi arbetar och vad som driver oss.

Format: pdf
Filstorlek: 1175 kb

Vi finns i hela Skåne

Vi är 1 400 medarbetare på 70 kliniker, runt om i hela Skåne. Det gör att vi kan utbyta erfarenheter och hjälpa varandra över gränserna. Möjligheterna att växa är stora.

Varmt välkommen att bli en i gänget!