Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Chefssekreterare till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 70 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Drivs du av att arbeta brett med administrativa uppgifter och har ett intresse för utveckling och förbättringsarbeten för att möta framtiden? Nu söker vi en chefssekreterare till vår allmäntandvårdschef.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Som chefssekreterare har du en koordinerande roll med en stor variation av arbetsuppgifter och många kontaktytor, både inom Folktandvården Skåne och externt. Du är ett administrativt stöd till vår allmäntandvårdschef och har en betydelsefull roll inom verksamhetsområde allmäntandvård.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• hantera allmäntandvårdschefens mejl och kalender och säkerställa att rapportering och uppdrag levereras enligt tidplan
• planera och boka möten, föra mötesanteckningar och protokoll
• boka konferenser, resor och lokaler
• skapa presentationer, sammanställa data, informationssökning
• fakturahantering och administrativa uppgifter i personalsystem

Tillsammans med övriga chefssekreterare och enheten service utvecklar ni kontinuerligt administrativa processer och rutiner med målsättning att skapa struktur och effektivitet. Tjänsten kommer ge dig stor insyn i verksamheten och möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Vi arbetar i moderna lokaler intill Lunds centralstation. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, och vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning inom administration. Du har flera års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt några års erfarenhet som chefssekreterare eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av fakturahantering och administrativ hantering i personalsystem är meriterande för tjänsten. Du har även mycket goda kunskaper i Office 365, framför allt Outlook, Word, Excel och PowerPoint.

För att lyckas i rollen är du prestigelös och lösningsorienterad, tar egna initiativ och driver arbetsuppgifter självständigt. Du trivs med tempofyllda arbetsdagar, och kan enkelt sätta dig in i nya sammanhang. Att du är intresserad av förbättringsarbete, ser möjligheter att effektivisera arbetssätt och rutiner ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-04-03

Sök tjänsten

Refnr: A1104367

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Josefine Härngren, VD-sekreterare Tel. 0768-87 19 69

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35