Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Inköps- och upphandlingsansvarig till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraften att satsa på dig.

Nu söker vi en inköps- och upphandlingsansvarig med placering på huvudkontoret Leendecentralen i Lund. Vi arbetar i moderna lokaler intill Lund Centralstation. Du välkomnas till avdelningen för ekonomi och inköp som består av nio medarbetare som tillsammans utgör en viktig affärsstödjande resurs åt verksamheten i arbetet med att nå företagets vision ”Noll hål. En miljon leenden”.

Gillar du att arbeta med affärsmässighet i fokus, att skapa positiva upplevelser för både patienter och kollegor och att befinna dig i en organisation som är kunskapsdrivande? Då ska du arbeta hos oss!

Arbetsbeskrivning

Som Inköps- och upphandlingsansvarig har du ett helhetsansvar för Folktandvården Skånes inköp och upphandlingar. Rollen kräver god förmåga att utveckla, konkretisera och skapa attraktiva upphandlingsunderlag som skapar verkligt värde och som bidrar till Folktandvården Skånes fortsatta positiva utveckling. Du planerar och koordinerar upphandlingsarbetet i stort men driver också egna upphandlingar. Du fungerar som stöd till både huvudkontoret och våra kliniker som är beställare av upphandlingstjänsterna.

I rollen ingår också att följa utvecklingen inom upphandlingsområdet i stort, vara väl insatt i verksamhetens förutsättningar och förstå vilka krav vi både ska möta och ställa. Att arbeta med försörjningsstrategier och ekonomiska kalkyler utgör också en del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller juridik. Du har vana och intresse av utvecklingsarbete och ska kunna fungera som projektledare, koordinator och kravställare mellan upphandlingsfunktionen och övriga verksamheten, men även mot externa partners.

Erfarenhet av att arbeta med komplexa inköps- eller upphandlingsprojekt som innehåller flera olika komponenter krävs liksom goda kunskaper inom ekonomi och affärsjuridik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i färdigställande av kompletta, konkurrenskraftiga och kvalitativa anbudsunderlag. Erfarenhet av att arbeta inom eller mot den offentliga sektorn är ett krav, då kunskap om LOU är en nödvändighet. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ med en förmåga att samarbeta och du känner dig trygg med att arbeta rådgivande. Du har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att kunna överblicka en stor mängd data, för att också kunna gå i detaljer och se dessa relaterat helheten. Att kunna formulera sig klart och tydligt och att med en pedagogisk förmåga göra det komplexa enkelt är också utmärkande för rollen.

Vi erbjuder en arbetsplats som arbetar mål- och värderingsstyrt och för att trivas hos oss kan du identifiera dig med våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården Skåne är kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen, vårt Centrum för munhälsa i Lund finns ledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning och utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Sista ansökningsdatum

2022-03-20

Sök tjänsten

Refnr: A1096635

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

  • Jörgen Edmund, Ekonomichef (för frågor om tjänsten) Tel. 046-275 90 46

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35