Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Kliniksamordnare till Folktandvården Skåne, Kristianstad C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom odontologi jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi söker nu dig som vill anta den spännande utmaningen som kliniksamordnare på vår specialistklinik Kristianstad C.

Hos oss välkomnas du av ett glatt gäng engagerade kollegor som trivs tillsammans vilket ger intressanta möjligheter för såväl utveckling som erfarenhetsutbyte. Vi är idag ungefär 80 medarbetare inom olika yrkeskategorier och befinner oss i moderna lokaler nära Kristianstads centralstation. På kliniken erbjuder vi våra patienter, som består av både barn och vuxna, ett brett behandlingsspektrum inom både allmäntandvård och specialisttandvård, såsom parodontologi, protetik, ortodonti och pedodonti.

Arbetsbeskrivning

Som kliniksamordnare är du en del av klinikledningen och länken mellan klinikchefen och kollegorna på kliniken. Du är där i vardagen och ansvarar för den dagliga driften. Ditt uppdrag är brett och varierande men din kanske viktigaste uppgift är att vara både en inspiratör och en förebild. Vi är stolta över vår ledningsfilosofi och att vi leder värderingsstyrt genom att entusiasmera och motivera varandra. Det är klinikledningen som, tillsammans med kollegorna, driver och utvecklar verksamheten i linje med våra mål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• produktionsplanering
• schemaläggning
• fakturering
• kundvård
• övrig administration

Du kommer att vara delaktig i planering, ledning och verksamhetsutveckling av kliniken. För oss är det värdefullt att ha en nära dialog med våra kollektivavtalsbärande parter och du kommer att vara en del av den lokala samverkansgruppen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har integritet, är modig i ditt ledarskap och att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Ett bra ledarskap kräver både struktur och kultur och som kliniksamordnare kommer du att agera som en förebild i många olika sammanhang där båda delarna behövs.

Du som söker har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift, samt goda IT-kunskaper. Du är en van användare av Office-paketet och det är meriterande om du har arbetat inom tandvård och med tandvårdsrelaterade journalsystem. Det är en självklarhet för oss att du är en duktig organisatör och en noggrann administratör. Har du tidigare arbetat inom tandvård som kliniksamordnare är det meriterande.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Fackliga företrädare:
Lars Hagerström Tjänstetandläkarna, 0721-99 82 14
Karin Persson, Vision, 0725-70 70 35
Valentina Zuta, SRAT, 0724-66 51 69
Anja Delander, Ledarna, 0725-99 87 53

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-05-05

Sök tjänsten

Refnr: A1114595

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Kristianstad
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med tillsvidareanställning som tandsköterska, tandhygienist eller receptionist.

Kontaktperson

  • Jeanette Olvsborn, Klinikchef Tel. 0725-97 13 26
  • Emma Hammarfors, HR-partner Tel. 0724-67 19 34