Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Kliniksamordnare till Folktandvården Skåne, Lund Nöbbelöv

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling där vi som ledande inom odontologi stärker folkhälsan och är det självklara valet för skåningen hela livet?

På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraften att satsa på dig.

Vi söker dig som vill anta den spännande utmaningen som kliniksamordnare på vår klinik Lund, Nöbbelöv.

Du kommer att välkomnas till ett glatt gäng engagerade kollegor. Vi trivs tillsammans och detta ger intressanta möjligheter för utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder våra patienter, som består av både barn och vuxna, ett brett behandlingsspektrum inom allmäntandvård. Kliniken är i fusion med Lund, Fäladstorget, med en gemensam klinikchef. Klinikerna har ett nära samarbete och vi hjälps åt i vardagen.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden. Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Som kliniksamordnare är du en del av klinikledningen. Du är länken mellan klinikchefen och kollegorna och ansvarar för den dagliga driften på kliniken. Ditt uppdrag är brett och varierande och din kanske viktigaste uppgift är att vara både en inspiratör och en förebild. Det är klinikledningen som, tillsammans med kollegorna, driver och utvecklar verksamheten i linje med vår målbild.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- produktionsplanering
- schemaläggning
- fakturering
- kundvård
- övrig administration

Du kommer att vara delaktig i planering, ledning och verksamhetsutveckling av kliniken men också bidra till andra klinikers framgång. För oss är det värdefullt att ha en nära dialog med våra kollektivavtalsbärande parter och du kommer att vara en del av den lokala samverkansgruppen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har integritet, är modig i ditt ledarskap och att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Ett bra ledarskap kräver både struktur och kultur och som kliniksamordnare kommer du att agera som en förebild i många olika sammanhang där båda delarna behövs.

Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift, samt goda IT-kunskaper. Du är en van användare av Office-paketet och det är meriterande om du har arbetat inom tandvård och med tandvårdsrelaterade journalsystem. Det är en självklarhet för oss att du är en duktig organisatör och noggrann administratör. Har du tidigare arbetat i en liknande yrkesroll, är det en fördel.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig och inspireras av våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Fackliga företrädare:
Lars Hagerström Tjänstetandläkarna, 0721-99 82 14
Karin Persson, Vision, 0725-70 70 35
Valentina Zuta, SRAT, 0724-66 51 69
Anja Delander, Ledarna, 0725-99 87 53

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-04-10

Sök tjänsten

Refnr: A1105995

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med tillsvidareanställning som tandsköterska, tandhygienist eller receptionist.

Kontaktperson

  • Anette Larsson, Klinikchef Tel. 046-275 91 00
  • Kristin Jönsson, HR-partner Tel. 0725-01 32 47