Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Ortodontiassistent till Folktandvården Skåne, Kristianstad C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom odontologi jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Just nu söker vi dig som är ortodontiassistent till vår klinik, Kristianstad C.

Hos oss välkomnas du av ett glatt gäng engagerade kollegor som trivs tillsammans vilket ger intressanta möjligheter för såväl utveckling som erfarenhetsutbyte. Vi är idag ungefär 80 medarbetare inom olika yrkeskategorier och befinner oss i moderna lokaler nära Kristianstads centralstation. På kliniken erbjuder vi våra patienter, som består av både barn och vuxna, ett brett behandlingsspektrum inom både allmäntandvård och specialisttandvård, såsom parodontologi, protetik, ortodonti och pedodonti.

Arbetsbeskrivning

Som ortodontiassistent på vår ortodontiavdelning arbetar du i team med någon av våra övriga ortodontiassistenter och ortodontister, vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med din kollega när det behövs. Tillsammans behandlar ni såväl barn och ungdomar som vuxna. Du utför undersökning- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling samt administrativt arbete såsom till exempel kostnadsförslag och remisshantering.

Patientsäkerhet och kvalitet står alltid i fokus i vårt tandvårdsarbete. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande. Det är en viktig del av ditt arbete med att skapa och förmedla trygghet och delaktighet i varje behandling.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas och bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett speciellt intresse för ortodonti. Du är utbildad ortodontiassistent och har goda kunskaper i svenska språket. Vidare har du grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning i journalsystemet Carita.

För att lyckas i rollen trivs du med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du har en förmåga att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga.

Du som söker har hög känsla för kvalitet och ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-05-12

Sök tjänsten

Refnr: A1117545

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Kristianstad
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Margaretha Olsson, Gruppchef Tel. 0768-87 04 44

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35