Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Receptionist till Folktandvården Skåne, Trelleborg

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling där vi som ledande inom odontologi stärker folkhälsan och är det självklara valet för skåningen hela livet?

På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden. Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu välkomnar vi dig som är receptionist till Folktandvården Skåne i Trelleborg.

Du välkomnas till kliniken i Trelleborg tillsammans med trettio engagerade kollegor varav sju tandläkare, sex tandhygienister, femton tandsköterskor och två receptionister med stor gemenskap och glädje.

Vi söker dig med god social kompetens, som vill utvecklas tillsammans med oss och vill arbeta i team där du gärna delar med dig av dina kunskaper, tankar och idéer och vill jobba på toppen av din kompetens. Det är du som tillsammans med dina kollegor skapar en välkomnande känsla på kliniken.

Arbetsbeskrivning

Som receptionist på Folktandvården Skåne är ditt allra viktigaste uppdrag att skapa en välkomnande känsla på kliniken. Du är vårt professionella ansikte utåt och tillsammans med dina kollegor erbjuder du våra kunder och patienter bästa möjliga service.

Receptionen är klinikens nav och som nyckelperson i vardagen befinner du dig alltid i händelsernas centrum. Ett gott bemötande är en viktig del i ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Därmed är du en del av vårt fokus på patientsäkerhet och kvalitet i tandvården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Telefoni och tidsbokning
• Debitering, kassahantering och fakturering
• Remisshantering
• Uppföljning av kontrollrapporter
• Hantering av frisktandvårdsavtal
• Försäljning av munhygienartiklar

Är du utbildad tandsköterska kan du vid behov assistera och arbeta med tandsköterskeuppgifter.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och har erfarenhet av att arbeta i reception. Du är en god kommunikatör som talar och skriver svenska flytande och du har även goda kunskaper i engelska. Du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Har du tandsköterskeexamen eller annan erfarenhet från tandvården är det meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen som receptionist hos oss behöver du vara ansvarsfull och alltid sträva efter att ge bästa möjliga service och bemötande. Du är lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, engagemang och service där patienten alltid är i fokus.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-04-27

Sök tjänsten

Refnr: A1112430

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Trelleborg
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Helene Vighagen, Klinikchef Tel. 0724-62 52 44

Fackliga företrädare

  • Ros-Marie la Fleur, Vision Tel. 0768-87 08 34