Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Sommarjobb 2022, Folktandvården Skåne

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Är du tandvårdsstuderande och funderar på att jobba i sommar? Hos oss på Folktandvården Skåne kan du få ett meningsfullt sommarjobb.

Som tandvårdsstuderande blir sommarjobbet en möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll och du får en fantastisk chans att visa vad du går för. Vi vänder oss till dig som studerar till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Vi vill ge dig chansen att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som vi hoppas kunna erbjuda dig världens roligaste sommarjobb.

På Folktandvården Skåne arbetar vi tillsammans. Vårt erbjudande till skåningarna är komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning. Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag.

Arbetsbeskrivning

Du som sommarjobbar hos oss anställs som tandvårdsassistent och får en individuell introduktion av dina arbetsuppgifter på kliniken. Uppgifterna kan exempelvis vara arbete i steril och assistans på behandlingsrum.

Tandläkarstudenter som avslutat termin nio kan arbeta på tillfällig legitimation. Det innebär att du får möjlighet att arbeta som tandläkare under handledning.

Sommarjobbet stäcker sig mellan juni till augusti och anställningstiden bestäms i samråd mellan dig och klinikchefen.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är:
• Tandläkarstuderande och har fullgjort minst fyra terminer på din utbildning.
• Tandläkarstuderande och har fullgjort nio terminer på utbildningen och kan arbeta på tillfällig legitimation.
• Tandhygieniststuderande och har fullgjort minst två terminer på din utbildning.
• Tandsköterskestuderande och har fullgjort minst två terminer på din utbildning.

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är nyfiken och engagerad. För att lyckas i rollen är du trygg som person, har ett patientfokuserat arbetssätt och ett stort intresse för att utveckla dina kunskaper. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande.

Så här ansöker du:
Den här annonsen är gemensam för alla sommarjobb i Folktandvården Skåne. Klicka på "Sök tjänsten" och bifoga din ansökan. I ansökningsformuläret kan du ange önskemål om var i Skåne du helst vill jobba. Vi kan inte garantera att du får sommarjobb på den önskade kliniken/orten, men vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål. Antalet platser är begränsade.

Om du kan arbeta på tillfällig legitimation ange gärna det i din ansökan och bifoga ett intyg som styrker att du har fullgjort den nionde terminen. Om du sedan blir aktuell för sommarjobb kommer kliniken att skicka din ansökan tillsammans med intyget till Socialstyrelsen.

Är du intresserad av att sommarjobba hos oss? Vi hoppas det. Skicka in din ansökan redan idag, men senast 2022-02-27. Vår ambition är att kunna ge dig besked om sommarjobb i slutet av mars.

Övrigt

Sagt om Sommarjobb på Folktandvården Skåne

"Det dagliga arbetet som tandvårdassistent gav mig en inblick i hur det riktiga arbetslivet kunde se ut. Möjligheten att få mer patientkontakt utöver den på studentklinik och att få se hur tandläkaren arbetade var guld värt. Det gav mig även kompetensen att som tandläkare idag ha en bättre förståelse över tandsköterskans roll i teamet och har främjat min förmåga att samarbeta med dem." /Sommarjobbare 2021

"Förutom att vi får möjlighet att marknadsföra oss som arbetsgivare kan vi på kliniken få ta del av de senaste rönen från skolans utbildning genom att anställa en tandvårdsstudent under sommaren. "
/Klinikchef, Malmö

___________________________________________________________

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården Skåne är kunskapsdrivande. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen, vårt Centrum för munhälsa i Lund finns ledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning och utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård till skåningarna.

Med hänvisning till rådande omständigheter kan möjligheten för Folktandvården Skåne att erbjuda sommarjobb komma att förändras.

Sista ansökningsdatum

2022-02-27

Sök tjänsten

Refnr: M1088252

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid / deltid
  • Antal tjänster 40
  • Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson