Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Specialisttandläkare i oral protetik till Folktandvården Skåne, Lund C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling där vi som ledande inom odontologi stärker folkhälsan och är det självklara valet för skåningen hela livet?

På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 70 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraften att satsa på dig.

Just nu söker vi dig som är specialisttandläkare i oral protetik till vår specialisttandvårdsklinik, Lund C.

På kliniken i Lund tar vi emot patienter i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Här arbetar ett team på cirka 70 medarbetare som erbjuder tandvård inom område parodontologi, endodonti, protetik, ortodonti och snart även pedodonti, allt i ett öppet och utvecklande samarbete. Vi bedriver även ST-utbildning för tandläkare. Kliniken ligger vid Lund centralstation och har därmed goda pendlingsmöjligheter.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden. Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Som specialisttandläkare är ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnoser och behandla patienter efter remiss. Du kommer även ansvara för omhändertagandet av patienter med behov av käkprotetisk behandling. Du arbetar nära tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. Inom ramen för tjänsten finns möjligheter till forskning, utveckling och utbildning.

Vi värdesätter god service och en viktig del i ditt arbete är att skapa trygghet och delaktighet i varje behandling. Din professionalism är minst lika viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är fokus i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig .

Kvalifikationer

Du har svensk legitimation som tandläkare och bevis om specialistkompetens inom oral protetik. Dina kunskaper i svenska språket är goda i både tal och skrift och motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Ditt intresse av multidisciplinärt samarbete är brett och du har även ett stort intresse för handledning i bland annat ST-utbildning. Vidare ser vi även att du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av käkprotetiska behandlingar.

Deltagande i kursgivning och forskning kan komma att bli aktuellt inom ramen för den aktuella tjänsten och fullföljd forskarutbildning är meriterande.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du alltid håller en hög kvalitet i ditt odontologiska arbete. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-05-13

Sök tjänsten

Refnr: A1115448

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14