Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandläkare till Folktandvården Skåne, Bjuv

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 70 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft som också har kraft att satsa på dig.

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling mot att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag? Då kan det vara just du som är vår nya kollega! Vi välkomnar nu dig som är tandläkare till vår klinik i Bjuv.

Du välkomnas till ett team av 20 engagerade kollegor som arbetar mycket i teamtandvård i åtta behandlingsrum. Vi erbjuder kunden en bred tandvårdskompetens. I vårt arbete ingår även projektet "Tandborsten" som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Kliniken ligger på gångavstånd till stationen med goda pendlingsmöjligheter.

Inom Folktandvården Skåne arbetar vi tillsammans och strävar efter att möta kunden i deras närområde. Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag. Genom Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi dessutom kompetensutveckling under hela din karriär samtidigt som du kan påverka framtidens tandvård. För oss är det viktigt att du har en balans mellan arbets- och privatliv.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare på Folktandvården Skåne har du en central roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. I din dagliga yrkesroll utför du allt från enklare undersökningar till avancerade behandlingar och akut tandvård.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service och en viktig del i ditt arbete är att skapa trygghet och delaktighet i varje behandling. Din professionalism är minst lika viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är fokus i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig. Är du nyutexaminerad får du gå vårt introduktionsprogram med en mentor under ditt första år.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandläkare och har goda kunskaper i svenska språket motsvarande svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du alltid håller en hög kvalitet i ditt odontologiska arbete. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-04-20

Sök tjänsten

Refnr: A1110197

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Bjuv
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Ali Samir Ismail, Klinikchef Tel. 0724-65 17 49

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14