Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandläkare till Folktandvården Skåne, Klippan/Perstorp

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling där vi som ledande inom odontologi stärker folkhälsan och är det självklara valet för skåningen hela livet?

På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraften att satsa på dig.

Nu söker vi dig som är tandläkare till våra kliniker i Klippan och Perstorp.

Klinikerna är välfungerande och har en familjär känsla och god sammanhållning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden, är intresserad av utveckling och har en drivkraft som ger både kunder och kollegor en bra upplevelse varje dag. Vi jobbar gärna delegerat och ser att du också har denna ambition. På klinikerna erbjuder vi våra kunder komplett och modern tandvård och vi använder teknik som till exempelvis OPG. Du erbjuds en varierande miljö då du kommer att arbeta på båda klinikerna. Det finns goda pendlingsmöjligheter till klinikerna med gångavstånd till tågstation samt bra parkeringsmöjligheter. Klinikerna i Klippan och Perstorp är i fusion och har en gemensam klinikchef.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden. Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl barn och ungdomar som vuxna. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandläkare spelar du en stor roll i detta. Du utför allt från en undersökning till akut tandvård och avancerade behandlingar. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med andra kollegor när det behövs. Vi bryr oss om och ställer upp för varandra, vilket betyder att om du skulle fastna i en arbetsuppgift finns det ofta någon skicklig kollega nära till hands med smarta lösningar på problemet.

Patientsäkerhet och kvalitet står alltid i fokus i vårt tandvårdsarbete. Vi värdesätter därför god service och ett gott bemötande. Det är en viktig del av ditt arbete med att skapa och förmedla trygghet och delaktighet i varje behandling.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas och bidra med ditt engagemang. Om du är nyutexaminerad går du vårt introduktionsprogram och har en mentor under ditt första år.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandläkare och har goda kunskaper i svenska språket motsvarande svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som tandläkare och är intresserad av att handleda kollegor. Du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning i journalsystemet Carita.

Vi söker dig som har en hög känsla för kvalitet och ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-03-01

Sök tjänsten

Refnr: A1093763

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Klippan
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Aida Aganhodzic, Klinikchef Tel. 0725-97 15 07

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14