Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandläkare till Folktandvården Skåne, Simrishamn

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling där vi som ledande inom odontologi stärker folkhälsan och är det självklara valet för skåningen hela livet?

På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraften att satsa på dig.

Just nu söker vi dig som är tandläkare till vår klinik i Simrishamn.

På kliniken i Simrishamn arbetar idag ett team på 17 glada och engagerade kollegor med blandade erfarenheter. Här finns möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen. Vi utför bland annat protetik, avancerade operationer och implantatbehandlingar. Är du intresserad av att lära dig mer och aldrig sluta utvecklas som tandläkare så är Simrishamn helt rätt klinik för dig. Kompetensutveckling är en av ledstjärnorna på vår klinik. Simrishamn är beläget i vackra Österlen med närhet till havet. Till kliniken finns det goda pendlingsmöjligheter med närhet till både tåg och buss. För dig som kör finns gratis parkering i anslutning till kliniken.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden. Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl barn och ungdomar som vuxna. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandläkare spelar du en stor roll i detta. Du utför allt från en undersökning till akut tandvård och avancerade behandlingar. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med andra kollegor när det behövs.

Patientsäkerhet och kvalitet står alltid i fokus i vårt tandvårdsarbete. Vi värdesätter därför god service och ett gott bemötande. Det är en viktig del av ditt arbete med att skapa och förmedla trygghet och delaktighet i varje behandling.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas och bidra med ditt engagemang. Om du är nyutexaminerad går du vårt introduktionsprogram och har en mentor under ditt första år.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandläkare och har goda kunskaper i svenska språket motsvarande svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning i journalsystemet Carita.

Vi söker dig som har en hög känsla för kvalitet och ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-03-23

Sök tjänsten

Refnr: A1099917

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Simrishamn
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Veronica Andersson, Klinikchef Tel. 0723-91 83 34

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14