Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandläkare till Orofacial medicin, Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 70 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Till Orofacial medicin i Lund söker vi nu dig som är allmäntandläkare och är nyfiken på att ta ett nytt kliv i karriären. Du kanske vill meritera dig för att på sikt satsa på att specialisera dig inom orofacial medicin?

Orofacial medicin avser specialiserad tandvård för patienter vars allmäntillstånd kräver att behandlingen sker med närhet till sjukhusets resurser och därför finns vi placerade på sjukhusområdet i Lund. Orofacial medicin är remissinstans för tandvården och övriga hälso- och sjukvården för patienter som på grund av sjukdom, funktionshinder eller tandvårdsrädsla kräver att tandvården utförs vid en tandvårdsenhet med särskilda förutsättningar och med särskild kompetens, narkostandvård inräknat.

Kliniken i Lund har fem behandlingsrum och ett nära samarbete med de andra klinikerna inom Orofacial Medicin i Skåne samt de övriga specialiteterna. Klinikerna är samlade under samma klinikledning med gemensamma ämnesdagar och andra kompetensstärkande aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du främst arbeta med vuxna patienter som är i behov av specialiserad tandvård, ofta som ett led i en sjukdomsbehandling. Som tandläkare inom orofacial medicin blir ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnos på och behandla patienter efter remiss. Du arbetar tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. På kliniken i Lund arbetar erfarna kollegor som finns till hands för handledning och stöd.

Du kommer att lära dig mycket kring allmän medicin, läkemedel och sjukdomar och du har en chans att göra skillnad för de patientgrupper som verkligen behöver vården mest.

Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling.

Hos oss finns många framstående kollegor med lång erfarenhet som arbetar tillsammans för en specialisttandvård i framkant. Du får arbeta på toppen av din kompetens och ditt uppdrag gör skillnad. Vi erbjuder en möjlighet att vara med på en fantastisk resa mot framtidens tandvård.

Kvalifikationer

Du har tandläkarexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium alternativt svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Du har arbetat några år som allmäntandläkare och är nyfiken på och vill fördjupa dina kunskaper inom orofacial medicin.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du delar Folktandvården Skånes värderingar Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården Skåne ska bli kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen, vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning och utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Sista ansökningsdatum

2022-02-10

Sök tjänsten

Refnr: A1088953

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 2
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde 1 april 2022, eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Kontaktperson

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14