Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterska med fokus på implantatkoordinering, specialisttandvården, Folktandvården Skåne

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling där vi som ledande inom odontologi stärker folkhälsan och är det självklara valet för skåningen hela livet?

På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 69 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraften att satsa på dig.

Just nu söker vi dig som är tandsköterska med inriktning implantantkoordinering till specialisttandvården.

Folktandvården Skåne erbjuder specialisttandvård i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. På våra kliniker tar vi emot kunder i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi erbjuder tandvård inom område parodontologi, endodonti, protetik, ortodonti och pedodonti. Samtliga kliniker är centralt belägna med goda pendlingsmöjligheter.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden. Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska hos oss arbetar du med att assistera någon av våra duktiga specialisttandläkare och/eller ST-tandläkare. Våra kunder kommer på remiss och tillsammans behandlar vi främst ungdomar och vuxna, men även barn. Du utför undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling samt administrativt arbete såsom till exempel kostnadsförslag och remisshantering. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med andra kollegor när det behövs.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att arbeta med implantatkoordinering, där du blir en brygga mellan allmäntandvården och specialisttandvården genom att vara kontaktperson vid remisser för implantat. Du samverkar mellan specialisttandvårdsklinikerna vid remissfördelning och är ansvarig för kommunikationen med våra leverantörer och har även ansvar för våra scanningutrustningar.

Du blir ett stöd vid resursplanering av tandläkare och bokning av behandlingstider i samråd med respektive klinikledning. I samråd med klinikernas kontaktpersoner ansvarar du för lagerstatus, beställningar och att komponenter finns inför behandlingar. I din roll kommer du även att genomföra utbildningsaktiviteter inom implantat gentemot allmäntandvården.

Arbetsuppgifterna som rör implantatkoordinering är inledningsvis ett tillfälligt uppdrag, med goda möjligheter till förlängning.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas och bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av klinikadministration, kunskap inom implantatbehandlingar och implantatsystem och erfarenhet av att hålla utbildningar.

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både internt och externt. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga, både muntligt och skriftligt, och trivs med att arbeta resultatinriktat.

Vi söker dig som har hög känsla för kvalitet och ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-03-27

Sök tjänsten

Refnr: A1096572

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Placering är på någon av våra specialisttandvårdskliniker, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35