Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Specialisttandvården Lund/ Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 70 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Vi söker nu tandsköterska till våra specialistkliniker vid Lund C och Malmö Södervärn.

På kliniken i Lund tar vi emot kunder i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Specialisttandvården Lund C är ett team på ca 70 medarbetare som erbjuder tandvård inom område parodontologi, endodonti, protetik, ortodonti och snart även pedodonti. Vi bedriver ST-utbildning för tandläkare.
På kliniken i Malmö bedrivs specialisttandvård inom pedodonti, här kommer vi inom snar framtid även kunna erbjuda tandvård inom fler specialistområden.
Båda klinikerna är centralt belägna med goda pendlingsmöjligheter.
Klinikerna har ett nära samarbete med gemensam klinikchef.

Vår ambition är att alltid sätta kunden i fokus samt hålla en hög servicenivå. På kliniken erbjuds du ett trevligt och utvecklande arbete.
Inom Folktandvården Skåne arbetar vi tillsammans och strävar efter att möta kunden i deras närområde. Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag. Genom Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi dessutom kompetensutveckling under hela din karriär samtidigt som du kan påverka framtidens tandvård. För oss är det viktigt att du har en balans mellan arbets- och privatliv.

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska hos oss arbetar du med att assistera någon av våra duktiga specialisttandläkare och ST-tandläkare. Våra kunder kommer på remiss och vi behandlar främst ungdomar och vuxna men även ett antal barn. Du utför undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling samt administrativt arbete såsom till exempel kostnadsförslag och remisshantering.
Även visst arbete i receptionen kan ingå. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med andra kollegor när det behövs. Du kommer att bli en viktig del i utbildningen av våra blivande specialisttandläkare.
Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att skapa trygghet och delaktighet. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska med profylax och röntgenbehörighet samt har kunskaper i svenska C1 enligt Europarådets referensram. Du behöver även ha grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning i journalsystemet Carita.

För att lyckas i rollen har du en hög samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du har en förmåga att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad.
Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling mot att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat hälsoföretag.

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar Folktandvården Skånes värderingar Nyskapande, Öppna och Tillsammans. Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!
Ange gärna i din ansökan vilken klinik du är intresserad av att arbeta på.

Övrigt

Övrigt Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården Skåne ska bli kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen, vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning och utveckling samlat under ett tak.

Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Sista ansökningsdatum

2022-02-10

Sök tjänsten

Refnr: A1088799

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 3
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Helena Hjelm, Gruppchef Tel. 0766-48 62 12
  • Pia Konradsson, Gruppchef Tel. 0768-870923

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, VISION Tel. 0725-70 70 35