Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Enhetschef för Supportenheten Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi en enhetschef till Supportenheten som består av sju kompetenta medarbetare.

Enheten Support ska ge verksamheten stöd i en rad funktioner i olika system. Det handlar bland annat om journalsystem, röntgensystem och Frisktandvård. Supporten möter verksamheten både via telefon, ärendehanteringssystem och i det proaktiva arbetet.

Arbetsbeskrivning

Som chef för enheten kommer du att arbeta nära dina medarbetare med att ge klinikerna ett högkvalitativt stöd. Stort fokus ligger på utveckling och effektivisering. I det dagliga arbetet rör du dig mellan strategiska och operativa uppgifter.

Du kommer att bli involverad i utvecklingsarbeten med både interna och externa aktörer. Att identifiera arbetsflöden och optimera samarbetet mellan våra verksamhetsområden ingår också i rollen. Beslut grundas på analys och uppföljning.

Enheten Support är organiserad under HR-avdelningen. Tjänsten är placerad på vårt Huvudkontor i Lund.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har godkänd utbildning på högskolenivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet vilket också kan göra dig kvalificerad för uppdraget. Du ska ha gedigna kunskaper inom support och Service Management. Vidare är det en förutsättning att du har erfarenhet av att leda och utveckla människor. Du ska ha goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du är certifierad inom ITIL Foundation. Har du även ITIL CDS är det ett stort plus.

Samarbetsförmåga kombinerat med driv och nyfikenhet är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Förmåga att kommunicera och systematisera är också viktiga egenskaper i sammanhanget.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-03-20

Sök tjänsten

Refnr: C128273

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Anders Henriksson, HR-chef Tel. 073-371 60 94

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35
  • Aida Aganhodzic, Ledarna Tel. 0725-97 15 07