Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Fastighetsstrateg till Folktandvården Skåne i Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vi söker dig, som identifierar dig med och inspireras av våra kärnvärden, Nyskapande, Öppna, Tillsammans, och som vill ha det viktiga uppdraget som fastighetsstrateg inom Folktandvården Skåne.

Funktionen ingår i avdelningen för ekonomi och inköp som består av tio medarbetare som tillsammans utgör en viktig affärsstödjande resurs åt verksamheten i arbetet med att nå företagets vision Noll hål. En miljon leenden.

Arbetsbeskrivning

Som fastighetsstrateg är du den från Folktandvården Skånes sida som ansvarar för och driver projekt rörande nyetablering, ombyggnation, renovering och avveckling av kliniker. Arbetet sker i nära samarbete med Regionfastigheter och klinikledningar för berörda kliniker.

I din roll arbetar du såväl med interna kontakter på huvudkontoret och externa leverantörer och entreprenörer. Rollen är central och av både drivande och samordnande karaktär. Projektledare finns hos entreprenören för projektet, din roll blir snarare att agera som vår interna projektledare och kontakt gentemot leverantörerna.

I rollen ingår också ett ansvar för Folktandvården Skånes hyresavtal och uppföljning av dessa.

Din placering blir på vårt huvudkontor i Lund, i våra moderna lokaler precis intill Lunds centralstation, men resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning alternativt godkänd gymnasieexamen samt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer aktuell. Du har mångårig och gedigen erfarenhet av bygg- och fastighetsfrågor, gärna inom ett fastighetsbolag eller från byggherresidan. Du är en van projektledare och har god förhandlingsvana och ett strukturerat arbetssätt.

Erfarenhet från bygg- och fastighetsfrågor i offentlig verksamhet är meriterande. För att lyckas i rollen är du kommunikativ med en förmåga att samarbeta och hitta lösningar.

Då det ingår resor i tjänsten ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdatum

2023-03-31

Sök tjänsten

Refnr: C129027

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson

  • Marijana Nilsson, HR-partner Tel. 0725-01 32 47