Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Forsknings- och verksamhetsstrateg till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vi söker dig som vill ha det viktiga uppdraget som forsknings- och verksamhetsstrateg till chefen för specialisttandvård och forskning med placering på Huvudkontoret i Lund.

Arbetsbeskrivning

Ditt viktigaste uppdrag blir att tillsammans med chefen för specialisttandvård och forskning fortsätta driva och utveckla verksamheten. Det ingår också att självständigt planera och driva utredningsarbete för att generera adekvata beslutsunderlag.

Du kommer att ha många olika kontaktytor, såväl internt som externt. En viktig del i arbetet är omvärldsbevakning och kunskapsinhämtning. Arbetet sker utifrån flera olika perspektiv och i samverkan och dialog med övriga delar av Folktandvården Skåne. Du blir en del i framtidens tandvård inom Folktandvården Skåne och kommer bland annat att delta i arbetet med digitalisering.

För dig som är specialisttandläkare finns förutsättningar till att också kunna bedriva patientverksamhet inom ditt ämnesområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som tandläkare och/eller specialisttandläkare. Det är meriterande om du är forskarutbildad. Du har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Du arbetar eller har arbetat i ledande positioner, är van vid att arbeta med strategiska frågor samt har varit med i och drivit förändringsprocesser. Det är positivt om du har flerårig erfarenhet av specialisttandvård och forskningsfrågor. Dessutom är det meriterande med dokumenterad pedagogisk erfarenhet.

Vi söker dig som identifierar dig med och inspireras av våra kärnvärden, Nyskapande, Öppna, Tillsammans. För att du ska trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i en föränderlig organisation. Vi vill ligga i framkant och vara kunskapsdrivande, öppna för nya arbetssätt och nya behandlingsmetoder, så att vi kan möta omvärldens krav och våra patienters behov. Detta innebär att du behöver vara ödmjuk för vad det innebär att leda i förändring, samtidigt som du är modig i ditt ledarskap. Vi söker dig som har ett driv, är målmedveten och med fast och trygg hand kan leda verksamhet och medarbetare. Du behöver ha förmåga att leda med hög delaktighet. Du kommer att ges stort utrymme att planera ditt arbete och vi förväntar oss att du är initiativrik, hittar kreativa lösningar för att utveckla verksamheten och gör verklighet av dessa idéer.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-03-30

Sök tjänsten

Refnr: C128996

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Marijana Nilsson, HR-partner Tel. 0725-01 32 47