Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Inköp- och upphandlingsansvarig till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Nu söker vi en inköps- och upphandlingsansvarig med placering på huvudkontoret Leendecentralen i Lund. Vi arbetar i moderna lokaler intill Lund Centralstation. Du välkomnas till avdelningen för ekonomi och inköp som består av nio medarbetare som tillsammans utgör en viktig affärsstödjande resurs åt verksamheten i arbetet med att nå företagets vision Noll hål. En miljon leenden.

Gillar du att arbeta med affärsmässighet i fokus, att skapa positiva upplevelser för både patienter och kollegor och att befinna dig i en organisation som är kunskapsdrivande? Då ska du arbeta hos oss!

Arbetsbeskrivning

Som Inköps- och upphandlingsansvarig har du ett helhetsansvar för Folktandvården Skånes inköp och upphandlingar. Rollen kräver god förmåga att utveckla, konkretisera och skapa attraktiva upphandlingsunderlag som skapar verkligt värde och som bidrar till Folktandvården Skånes fortsatta positiva utveckling. Du planerar och koordinerar upphandlingsarbetet i stort men driver också egna upphandlingar. Du fungerar som stöd till både huvudkontoret och våra kliniker som är beställare av upphandlingstjänsterna.

I rollen ingår också att följa utvecklingen inom upphandlingsområdet i stort, vara väl insatt i verksamhetens förutsättningar och förstå vilka krav vi både ska möta och ställa. Att arbeta med försörjningsstrategier och ekonomiska kalkyler utgör också en del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller juridik. Du har vana och intresse av utvecklingsarbete och ska kunna fungera som projektledare, koordinator och kravställare mellan upphandlingsfunktionen och övriga verksamheten, men även mot externa partners.

Erfarenhet av att arbeta med komplexa inköps- eller upphandlingsprojekt som innehåller flera olika komponenter krävs liksom goda kunskaper inom ekonomi och affärsjuridik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i färdigställande av kompletta, konkurrenskraftiga och kvalitativa anbudsunderlag. Erfarenhet av att arbeta inom eller mot den offentliga sektorn är ett krav, då kunskap om lagen om offentlig upphandling (LOU) är en nödvändighet. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ med en förmåga att samarbeta och du känner dig trygg med att arbeta rådgivande. Du har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att kunna överblicka en stor mängd data, för att också kunna gå i detaljer och se dessa relaterat helheten. Att kunna formulera sig klart och tydligt och att med en pedagogisk förmåga göra det komplexa enkelt är också utmärkande för rollen.

Vi erbjuder en arbetsplats som arbetar mål- och värderingsstyrt och för att trivas hos oss kan du identifiera dig med våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med ROI rekrytering. Du kommer därför slussas vidare när du söker jobbet. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-08-21

Sök tjänsten

Refnr: C96549

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

  • Jörgen Edmund, Ekonomichef (för frågor om tjänsten) Tel. 046-275 90 46

Fackliga företrädare

  • Aida Aganhodzic, Ledarna Tel. 0725-97 15 07
  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35