Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

IT-koordinator till Folktandvården Skåne, Lund C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ett av Sveriges tio största hälsoföretag jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden hela livet.

Nu söker vi en IT-koordinator med placering på huvudkontoret på Leendecentralen i Lund. Vi arbetar i moderna lokaler intill Lund Centralstation och tillsammans med klinikverksamheten arbetar vi för att nå vår vision Noll hål. En miljon leenden.

Gillar du att arbeta med att utveckla framtidens tandvård, att skapa positiva upplevelser för både patienter och kollegor samt att befinna dig i en organisation som är kunskapsdrivande? Då ska du arbeta hos oss!

Arbetsbeskrivning

Som IT-koordinator på Folktandvården Skåne är du företagets spindel i nätet och rådgivare i alla IT-frågor. Du bygger och vårdar relationer på alla organisationsnivåer både internt och externt. I din roll är du en del av företagets strategiska digitaliseringsarbete. Du är också ett viktigt stöd i utvecklingen av vårt erbjudande och till vår interna supportenhet. Som den huvudsakliga kontaktpersonen gentemot våra leverantörer av IT-tjänster ansvarar du för att systematiskt följa upp och utveckla kvaliteten i deras leverans. I din roll samspelar struktur och kultur, förvaltning och utveckling samt säkerhet och funktionalitet.

Du är både kravställare och beställare gentemot leverantörer av IT-tjänster samt ansvarig för systematisk uppföljning och kvalitetsutveckling av leverans, det vill säga Service Level Management. Du samverkar med utvecklings- och systemförvaltningsansvariga, fångar deras behov och ansvarar för att anpassa IT-tjänster för att stötta verksamheten.

Inom rollen samordnar du hanteringen av incidenter, problem och förändringar. Du stärker vår förmåga till processorienterade arbetssätt för IT-tjänstehantering samt bidrar till effektivisering genom att skapa rutiner för operativ verksamhet.

Kostnadsmedvetenhet är en viktig aspekt av arbetet och du överser löpande att aktiva tjänster och volymer är ändamålsenliga och konkurrenskraftiga.

I rollen ingår även projektledning, medverkan i styrgrupper samt att representera Folktandvården Skåne i regiongemensamma forum.

Kvalifikationer

Du har flera års relevant yrkeserfarenhet av de beskrivna arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet av processorienterad ITSM och väl bekant med grundläggande ITIL-begrepp. Goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift, är också ett krav för tjänsten.

Meriterande är att du har teknisk bakgrund och certifieringar inom projektledning och ITIL, samt erfarenhet av att verka i stora eller mellanstora organisationer.

Som person är du driven, välorganiserad, metodisk och förbättringsorienterad. Du är nyfiken på din omgivnings behov och brinner för att underlätta för andra. Du är engagerad och har lätt för att samarbeta. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-05-31

Sök tjänsten

Refnr: A1120187

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Katarina Liljenberg, Strategi- och kommunikationschef Tel. 0724-68 57 61
  • Mikael Shubeli, IT-strateg Tel. 0732-51 71 79

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35