Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Klinikchef till Folktandvården Skåne, Hässleholm

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom odontologi jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden – hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi söker dig, som identifierar dig med och inspireras av våra kärnvärden, Nyskapande, Öppna, Tillsammans, och som vill ha det viktiga uppdraget som klinikchef för kliniken i Hässleholm.

På kliniken i Hässleholm är vi ett gäng på cirka 30 engagerade kollegor och en arbetsplats med positiv stämning. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler med ny modern utrustning. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Kliniken ligger precis intill tågstationen med mycket goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Ditt viktigaste uppdrag blir att entusiasmera och leda medarbetarna och tillsammans med dem driva och utveckla verksamheten. Till stöd i detta arbete har du en kliniksamordnare, vars roll är att ansvara för schemaläggning, administration, produktionsplanering och att stödja verksamheten i den dagliga driften.

Som klinikchef kommer du att:
• ingå i en av Folktandvården Skånes ledningsgrupp för allmäntandvården
• ha verksamhets- , ekonomi och personalansvar
• arbeta för såväl klinikernas mål som för bolagets övergripande mål
• tillsammans med dina chefskollegor arbeta för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande samt öka utveckling och lärande i vardagen för våra medarbetare
• ha kontakter och samarbeten med externa leverantörer och andra samhällsviktiga funktioner

Du kommer att vara ansvarig för planering, ledning och verksamhetsutveckling av dina egna kliniker men också bidra i andra klinikers arbete och utveckling. Det är viktigt för oss att vi samarbetar mellan kliniker och med varandra. För oss är det också värdefullt att ha en nära dialog med våra kollektivavtalsbärande parter och du kommer att vara ansvarig för att leda den lokala samverkansgruppen.

Kvalifikationer

Det är positivt om du har arbetat i liknande positioner tidigare och därmed har värdefull ledarerfarenhet och varit med i och drivit förändringsprocesser. Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som är relevant för tjänsten. Har du tandvårdsbakgrund ser vi det som en fördel.

För att du ska trivas som klinikchef hos oss behöver du tycka om att arbeta i en föränderlig organisation. Vi vill ligga i framkant och vara kunskapsdrivande, vara öppna för nya arbetssätt och nya behandlingsmetoder, så att vi kan möta omvärldens krav och våra patienters behov. Detta innebär att du behöver vara ödmjuk för vad det innebär att leda i förändring, samtidigt som du är modig i ditt ledarskap. Vi söker dig som har ett driv, är målmedveten och med fast och trygg hand kan leda verksamhet och medarbetare.

Vi har en tydlig ledningsfilosofi och vi tror på att en av ledarens främsta uppgifter är att skapa förutsättningar för motivation och engagemang. Du behöver du därför ha förmåga att leda med hög delaktighet. Du kommer att ges stort utrymme att planera ditt arbete och vi förväntar oss att du är initiativrik, hittar kreativa lösningar för att utveckla verksamheten och gör verklighet av dessa idéer.

Vill du jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Fackliga företrädare:
Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna, 0721-99 82 14
Karin Persson, Vision, 0725-70 70 35
Valentina Zuta, SRAT, 0724-66 51 69
Aida Aganhodzic, Ledarna, 0725-97 15 07

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård.

Sista ansökningsdatum

2022-08-14

Sök tjänsten

Refnr: C96283

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Hässleholm
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Anna Lundqvist, Allmäntandvårdschef Tel. 0724-63 10 60
  • Emma Hammarfors, HR-partner Tel. 0724-67 19 34