Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Kommunikationschef till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden – hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vill du vara med och utveckla ett redan starkt varumärke inom tandvården? Till huvudkontoret i Lund söker vi nu en Kommunikationschef. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som kommunikationschef leder och utvecklar du arbetet med att stärka Folktandvården Skånes varumärke kopplat till övergripande mål och strategier. Det innebär att ansvara för att säkerställa planering, koordinering och genomförande av relevant kommunikation till både interna och externa målgrupper.

Du kommer leda kommunikationsavdelningens sex medarbetare som jobbar med visuell-, intern- och extern kommunikation, press och media, digitalisering och omvärldsanalys. Tillsammans har ni ett nära och proaktivt samarbete med folktandvårdsledning, chefer och medarbetare. Som kommunikationschef är du en viktig del i Folktandvården Skånes arbete att med ett hälsofrämjande synsätt vara en ledande tandvårdsaktör med patienten i centrum.

Du rapporterar till vd och ingår i folktandvårdsledningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att arbeta med kommunikation i en värderingsstyrd organisation. Du har gedigen erfarenhet av strategisk kommunikation och strategiskt varumärkesarbete. Du är van vid ledningsgruppsarbete och att driva utvecklings- och förändringsarbete på strategisk nivå, gärna med erfarenhet från hälsoområdet och inom digitalisering. Du känner dig trygg i och har erfarenhet av att framgångsrikt leda andra och du ser det som självklart att samarbeta utifrån ett nyfiket och öppet förhållningssätt.

Du har akademisk examen inom kommunikation, eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Du har goda kommunikativa egenskaper samt god stilistisk förmåga. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi ser det som en fördel om du har god inblick i hur en politiskt styrd organisation fungerar.

Vi erbjuder en arbetsplats som arbetar mål- och värderingsstyrt och för att trivas hos oss kan du identifiera dig med våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar vi med Novare Public. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mitra Frost , mitra.frost@novare.se.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vi ser fram mot att få din ansökan senast den 14:e augusti 2022.
Bifoga CV och en motivering om varför du är rätt person. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

Ansök via följande länk: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/49831-novare-public-lund-kommunikationschef-till-folktandvrden-skne-lund

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-08-14

Sök tjänsten

Refnr: C95274

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Fackliga företrädare

  • Aida Aganhodzic, Ledarna Tel. 0725-97 15 07
  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35