Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Meriteringstjänster Ortodonti, Folktandvården Skåne, Kristianstad C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom odontologi jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Vi avser att regelbundet erbjuda tandläkare tidsbegränsad meriteringstjänstgöring inom olika specialiteter. Nu söker vi två allmäntandläkare för meriteringstjänstgöring inom ortodonti till vår klinik, Kristianstad C.

Hos oss välkomnas du av ett glatt gäng engagerade kollegor som trivs tillsammans vilket ger intressanta möjligheter för såväl utveckling som erfarenhetsutbyte. Vi är idag ungefär 80 medarbetare inom olika yrkeskategorier och befinner oss i moderna lokaler nära Kristianstads centralstation. På kliniken erbjuder vi våra patienter, som består av både barn och vuxna, ett brett behandlingsspektrum inom både allmäntandvård och specialisttandvård, såsom parodontologi, protetik, pedodonti och ortodonti.

Arbetsbeskrivning

Som meriteringstandläkare inom ämnesområdet ortodonti kommer du att utföra patientbehandling under handledning. Arbetsinnehållet följer en utbildningsplan och dina arbetsuppgifter innehåller allt från att undersöka, ställa diagnos på och behandla patienter som remitterats till kliniken. Det finns stort utrymme för erfarenhetsutbyte med andra specialiteter, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap.

Meriteringstjänstgöringen sker på halvtid under två år, resterande tid arbetar du som allmäntandläkare på någon av våra allmäntandvårdskliniker. Tjänstgöringen är meriterande vid eventuell framtida ansökan avseende specialiseringstjänstgöring.

Det kommer att finnas möjlighet att delta i valda delar av specialisttandvårdens seminarieprogram. Efter avslutad tjänstgöring ska du kunna ta emot remisser från allmäntandvården inom Folktandvården Skåne och du kommer att ha fortsatt nära kontakt med specialisttandvården.

Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har goda kunskaper i svenska språket motsvarande svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta som tandläkare inom allmäntandvård. Därtill har du ett genuint intresse för ortodonti och vill utveckla dig vidare för att arbeta med ortodonti i framtiden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har en hög känsla för kvalitet och ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-07-06

Sök tjänsten

Refnr: A1138021

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 2
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Kristianstad
  • Tillträde Heltidsanställning med 50% meriteringstjänst under två år. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

  • Jeanette Olvsborn, Klinikchef Tel. 0725-97 13 26

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14