Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Klinikchef till Folktandvården Skåne, Ystad/Sjöbo

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden.

Vill du vara med och jobba för leenden? Följ då med på vår utvecklingsresa mot tandvård och kundvård i världsklass! Vi har roliga och utvecklande år framför oss!

Nu söker vi en klinikchef till våra kliniker i Ystad och Sjöbo.

Klinikerna i Ystad och Sjöbo bildar en ny fusion med gemensam klinikledning. Som klinikchef ingår du i ledningsgruppen för Division Öst.

På klinikerna erbjuder vi våra kunder en bred tandvårdskompetens med allt från rådgivning till avancerad protetisk behandling. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete där du samverkar med andra kliniker både inom och utanför divisionen. Nu har du möjlighet att vara med på en spännande resa på vägen mot framtidens tandvårdsbolag.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Ditt viktigaste uppdrag blir att entusiasmera och leda medarbetarna och tillsammans med dessa driva och utveckla verksamheten. Till stöd i detta arbete har du en kliniksamordnare på varje klinik vars roll är att ansvara för schemaläggning, administration, produktionsplanering och att stödja verksamheten i det dagliga ledarskapet, då du inte alltid är på plats.

Som klinikchef kommer du att:
• ingå i en av Folktandvården Skånes tre divisionsledningar.
• ha verksamhets-, budget - och personalansvar för din klinik.
• arbeta för såväl din kliniks mål som bolagets övergripande mål.
• bygga nätverk och arbeta tillsammans med de lokala aktörer som finns i Ystad och Sjöbo.
• arbeta tillsammans med övriga klinikchefer i närområdet för att ge kunden bästa möjliga omhändertagande, öka utveckling och lärande i vardagen för våra medarbetare samt hjälpas åt med bemanning.

Ett av våra övergripande mål är att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag. Vi vill bli det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. För att nå målet behövs det en klinikchef som kan identifiera sig med och inspirera våra medarbetare till att leva våra kärnvärden Nyskapande, Öppna, och Tillsammans.

Kvalifikationer

Det är positivt om du arbetat i liknande positioner tidigare och därmed besitter värdefull ledarerfarenhet. Har du tandvårdsbakgrund ses detta som meriterande. Du har relevant utbildningsbakgrund eller erfarenhet som går att likställa med detta. Då vi ständigt arbetar med att förbättra vår service och vårt bemötande ser vi gärna att du har erfarenhet från organisationer som har fokuserat mycket på detta.

För att du ska trivas som klinikchef hos oss måste du tycka om att arbeta i en föränderlig organisation. Du har ett affärstänk, är målmedveten och med fast och trygg hand leder verksamhet och medarbetare. Du är ödmjuk för vad det innebär att leda i förändring, samtidigt som du är modig i ditt ledarskap. Vi lever våra kärnvärden och ett av dem är ”tillsammans”. Våra medarbetare är därför både vana vid och vill väldigt gärna vara med i utvecklingen av verksamheten. Du har förmåga att leda med hög delaktighet. Du kommer att ges stort utrymme att lägga upp ditt arbete självständigt och vi förväntar oss att du har en förmåga att vara initiativrik, hitta kreativa lösningar för att utveckla verksamheten samt göra verklighet av dessa idéer.

Känns tjänsten som skriven till dig? Vänta inte, sök idag!

Vi kommer att arbeta med löpande urval och ser därför gärna att du söker tjänster så fort som möjligt.

Övrigt

Fackliga företrädare:

Amna Enström, TT 0768-870975
Karin Persson, Vision 0725-70 70 35
Karin Ljungberg, SRAT 0709-22 56 30
Ulrika Lundberg, Ledarna 0768-87 06 02

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på att bygga ett Centrum för munhälsa. Under 2018 kommer forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdatum

2017-12-17

Sök tjänsten

Berg- och dalbana

Refnr: A724172

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Ystad
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Ingrid Olofsdotter - Divisionschef Mob. 0721- 99 82 87
  • Kristin Jönsson, HR-partner Tel. 0725-01 32 47
Boka tid Akut tid