Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterskor till Folktandvården Skåne, Steglistsvägen i Lund

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder.

Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen.
Och stora leenden.

Under våren 2018 kommer vi på kliniken på Steglitsvägen i Lund ha ett behov av att två nya tandsköterskor. Vi utökar vår verksamhet med ytterligare en tandsköterska samtidigt som en av våra kollegor går på föräldraledighet.

Därför söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik på Steglistsvägen i Lund.

På Steglitsvägen i Lund arbetar idag ett tjugotal kollegor i två olika team. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen 3+3 vilket innebär att ett team arbetar tre dagar för att sedan vara ledig i tre dagar. Schemat löper under hela året, även lördag och söndag. En heltid motsvarar 34 timmars arbetsvecka. Vi är glada att kunna erbjuda en bättre tillgänglighet för våra kunder samtidigt som att detta förbättrat arbetsmiljön och möjligheten till återhämtning för våra kollegor.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska i Folktandvården Skåne arbetar du med såväl barn, ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, delegerad patientbehandling samt administrativa uppgifter såsom till exempel kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan ingå. Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och i team med kollegor.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeutbildning med profylax och röntgenbehörighet samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna T4.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Övrigt

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på Centrum för munhälsa. Forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Sista ansökningsdatum

2017-11-30

Sök tjänsten

Tre personer vid en sjö

Refnr: A711730

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 2
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde eller enligt överenskommelse. 1 tillsvidaretjänst. Provanställning kan bli aktuellt. 1 vikariat tom 2019-03-30.

Kontaktperson

  • Ann-Sofie Laulaja Liljegren, Klinikchef Tel. 0768-87 05 78

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35
Boka tid Akut tid