Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Sjukhustandvården i Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder.

Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen.
Och stora leenden.

Just nu söker vi dig som är tandsköterska till sjukhustandvården i Malmö.

Sjukhustandvården är en del av vår specialisttandvård och ingår i vår integrerade specialist- och allmäntandvård i Malmö. Här bedriver vi även verksamhet inom oral protetik, endodonti, ortodonti, pedodonti, parodontologi samt käkkirurgi. Vi tar hand om remitterade patienter och akuttandvårdspatienter samt bedriver konsultverksamhet som stöd för allmäntandvården och andra vårdgivare. Sjukhustandvården står just nu inför en spännande utveckling och vi finns på sjukhusområdet i Malmö i fräscha lokaler med modern utrustning.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska i sjukhustandvården möter du patienter med allvarlig somatisk sjukdom, fysisk och psykisk funktionsnedsättning och uttalad tandvårdsrädsla. Vi tror att du behöver ha ett stort engagemang för ditt arbete och intresse för våra patientgrupper.

I dina arbetsuppgifter ingår assistans, teamarbete och delegerat självständigt arbete i en variationsrik miljö. Du kommer också arbeta med administrativa uppgifter, medverka i klinisk utvärdering och uppföljning av utförda behandlingar.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeutbildning med profylax och röntgenbehörighet samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna T4.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lustgas och narkostandvård.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Urval sker löpande.

Övrigt

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på Centrum för munhälsa. Forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Sista ansökningsdatum

2017-12-08

Sök tjänsten

Berg- och dalbana

Refnr: A734119

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Kristoffer Alin, Klinikchef Tel. 0725-72 36 47

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35
Boka tid Akut tid