Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Klinikchef till Folktandvården Skåne, Ängelholm

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som klinikchef med placering på vår klinik i Ängelholm.

Kliniken i Ängelholm är en av Folktandvården Skånes större kliniker. Här får du möjligheten att arbeta med många och erfarna kollegor med bred och djup kompetens inom både parodontologi, protetik, kirurgi och pedodonti. Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätt utveckla kliniken.

För dig som drivs av att leda och utveckla en verksamhet, erbjuder Folktandvården Skåne en fantastisk möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa. Tandvård och kundvård i världsklass!

Du kan läsa mer om klinikerna och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Ditt viktigaste uppdrag blir att entusiasmera och leda medarbetarna på kliniken och tillsammans med dessa driva och utveckla verksamheten. Till stöd i detta arbete har du en kliniksamordnare vars roll är att ansvara för schemaläggning, administration, produktionsplanering och att stödja verksamheten i det dagliga ledarskapet då du inte alltid är på plats.

Som klinikchef kommer du att:
• ingå i en av Folktandvården Skånes tre divisionsledningar.
• ha verksamhets-, budget - och personalansvar för din klinik.
• arbeta för såväl din kliniks mål som bolagets övergripande mål.
• bygga nätverk och arbeta tillsammans med lokala aktörer.

Ett av våra övergripande mål är att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag. Vi vill bli det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. För att nå målet behövs det en klinikchef som kan identifiera sig med och inspirera våra medarbetare till att leva våra kärnvärden, Öppna, Nyskapande och Tillsammans.

Kvalifikationer

Det är positivt om du har arbetat i liknande positioner tidigare och därmed har värdefull ledarerfarenhet. Har du tandvårdsbakgrund ses detta som meriterande. Du ska ha relevant utbildningsbakgrund eller erfarenhet som går att likställa med detta. Då vi ständigt arbetar med att förbättra vår service och vårt bemötande ser vi gärna att du har erfarenhet från organisationer som har fokuserat mycket på detta.

För att du ska trivas som klinikchef hos oss måste du tycka om att arbeta i en föränderlig organisation. Du har ett affärstänk, är målmedveten och kan med fast och trygg hand leda verksamhet och medarbetare. Detta innebär att du måste vara ödmjuk för vad det innebär att leda i förändring, samtidigt som du är modig i ditt ledarskap. Vi lever våra kärnvärden och ett av dem är ”tillsammans”. Våra medarbetare är därför både vana vid och vill väldigt gärna vara med i utvecklingen av verksamheten. Det är av stor vikt att du har förmåga att leda med hög delaktighet. Du kommer att ges stort utrymme att lägga upp ditt arbete själv och vi förväntar oss att du har en förmåga att vara initiativrik, hitta kreativa lösningar för att utveckla verksamheten samt göra verklighet av dessa idéer.

Känns tjänsten som skriven till dig? Skicka då in din ansökan snarast! Urval sker löpande.

Övrigt

Fackliga företrädare:

Andrea Gerner, TT 040-623 05 45
Karin Persson, Vision 0725-70 70 35
Karin Ljungberg, SRAT 0709-22 56 30
Ulrika Lundberg, Ledarna 0768-87 06 02

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på att bygga ett Centrum för munhälsa. Under 2018 kommer forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdatum

2018-01-07

Sök tjänsten

Grupp som grillar

Refnr: A729557

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Ängelholm
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Björn Neroth, Divisionschef Tel. 0721-99 82 88
  • Charlotte Lindberg, HR-partner Tel. 0768- 87 14 69
Boka tid Akut tid