Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandläkare till Folktandvården Skåne, Tomelilla

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen.
Och stora leenden.

Vår klinik i Tomelilla är en viktig samhällsfunktion för de boende på orten och vårt uppdrag är att erbjuda nära och god tandvård med hög service. Därför söker vi nu dig som är tandläkare och som vill ha det viktiga uppdraget att fortsätta bedriva och utveckla tandvården på kliniken.

Med en arbetsvecka på 32 timmar får du mer tid över till livet utanför arbetet. Vi ger dig dessutom möjligheten att en dag i veckan arbeta på någon av våra specialisttandvårdskliniker i Skåne vilket innebär en unik chans för dig att utvecklas inom din favoritspecialitet. Med en individuell utvecklingsplan och möjlighet till erfaren handledare vill vi ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i detta uppdrag. Vi vet också att du kommer att göra stor skillnad för de boende på orten!

Tomelilla är en del av vackra Österlen och erbjuder både äkta skånskt småstadsliv och närhet till natur- och kulturmiljö. Här finns möjlighet till prisvärt boende samtidigt som pendlingsmöjlighet med buss och tåg är goda.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare på kliniken i Tomelilla arbetar du med ett brett patientunderlag med såväl barn, ungdomar som vuxna. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen.

Utifrån ditt intresse ger vi dig möjlighet att arbeta en del av din tid på en av våra specialistkliniker i Skåne. Vi bedriver specialisttandvård i parodontologi, oral protetik, ortodonti, pedodonti, endodonti och sjukhustandvård. Allt i en tät och givande samarbetsmiljö. Här får du möjlighet att utvecklas inom ditt intresseområde.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor både inom allmän- och specialisttandvård. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med din erfarenhet och ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du har tandläkarexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium alternativt svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna T4.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som tandläkare och som ser det som en möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Urval sker löpande.

Övrigt

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på att bygga ett Centrum för munhälsa. Under 2018 kommer forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Sista ansökningsdatum

2017-11-30

Sök tjänsten

Fika

Refnr: A722555

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Tomelilla
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Ingrid Olofsdotter - Divisionschef Mob. 0721- 99 82 87

Fackliga företrädare

Boka tid Akut tid