Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Sommarjobb 2020, Folktandvården Skåne

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på ett 60-tal kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Är du tandvårdsstuderande och funderar på att jobba i sommar? Hos oss på Folktandvården Skåne kan du få ett meningsfullt sommarjobb!

Som tandvårdsstuderande blir sommarjobbet en möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll och du får en fantastisk chans att visa vad du går för! Vi vänder oss till dig som studerar till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Vi vill ge dig chansen att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som vi hoppas kunna erbjuda dig världens roligaste sommarjobb!

Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Hur fungerar sommarjobbet?
Du som sommarjobbar hos oss anställs som tandvårdsassistent och får en individuell introduktion av dina arbetsuppgifter på kliniken. Uppgifterna kan exempelvis vara arbete i steril och assistans på behandlingsrum.

Tandläkarstudenter som avslutat termin 9 kan arbeta på tillfällig legitimation. Detta innebär du får arbeta som tandläkare under handledning.

Sommarjobbet stäcker sig mellan juni till augusti och anställningstiden bestäms i samråd mellan dig och klinikchefen.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är:
• Tandläkarstuderande och har avklarat minst fyra terminer på din utbildning.
• Tandläkarstuderande och har avklarat 9 terminer på utbildningen och kan arbeta på tillfällig legitimation.
• Tandhygieniststuderande och har avklarat minst två terminer på din utbildning.
• Tandsköterskestuderande och har avklarat två terminer på din utbildning.

Vi är på jakt efter dig som har en god kommunikativ förmåga, förståelse för människors olikheter samt ett stort tålamod. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. För att briljera i rollen är du trygg som person, har ett patientfokuserat arbetssätt och har ett starkt intresse för att utveckla dina kunskaper. En viktig del i ditt arbete är att skapa trygghet och delaktighet för såväl våra patienter som dina kollegor, vi värdesätter därför god service och ett gott bemötande. Patientsäkerhet och vårdkvalitet är fokus i vårt arbete.

Så här ansöker du
Klicka på sök tjänsten och bifoga din ansökan. I enkäten rangordnar du önskemål om klinik/ort genom att prioritera de fem orter du är mest intresserad av. Du är fortsatt aktuell för alla orter och kliniker som finns med i enkäten trots önskemål. Vi kan inte garantera att du får sommarjobb på den önskade kliniken/orten, men vi gör vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål och verksamheternas behov. Antalet platser är begränsade.

Om du kan arbeta på tillfällig legitimation ange gärna detta i din ansökan och bifoga ett intyg som styrker att du fullgjort den nionde terminen. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer kliniken att skicka din ansökan tillsammans med intyget till Socialstyrelsen.

Ansökan sker senast 2020-02-16, vi hoppas kunna ge dig besked i slutet av april.

Är du övertygad om att vilja sommarjobba hos oss? Vi hoppas det. Skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Sagt om Sommarjobb

Röst från en sommarjobbare
- Det dagliga arbetet som tandvårdassistent gav mig en inblick i hur det riktiga arbetslivet kunde se ut. Möjligheten att få mer patientkontakt utöver den på studentklinik och att få se hur tandläkaren arbetade var guld värt. Det gav mig även kompetensen att som tandläkare idag ha en bättre förståelse över tandsköterskans roll i teamet och har främjat min förmåga att samarbeta med dem.

Röst från en chef
Förutom att vi får möjlighet att marknadsföra oss som arbetsgivare kan vi på kliniken få ta del av de senaste rönen från skolans utbildning genom att anställa en tandvårdsstudent under sommaren.

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och vi finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård.

Folktandvården Skåne ska bli kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen - vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning & utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Sista ansökningsdatum

2020-02-16

Sök tjänsten

Refnr: A924955

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid / deltid
  • Antal tjänster 40
  • Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson