Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Strategisk projektledare med erfarenhet av opinionsbildning till Folktandvården Sverige

Folktandvården Sverige har alltid varit en stark folkhälsoaktör och vi har nu bestämt oss för att ta ett steg till för att ännu tydligare lyfta frågor som berör människors munhälsa. Att arbeta med Folktandvården Sverige är en möjlighet att arbeta för att människor i hela Sverige ska ha en god hälsa samt hålla sig friska i munnen hela livet.

Läs mer på www.folktandvardensverige.se

Vi söker nu en driven projektledare med erfarenhet av opinionsbildning till Folktandvården Sverige. Uppdragsgivare blir Sveriges Folktandvårdsförening som består av landets samtliga 21 folktandvårdschefer.

Under de kommande två åren kommer föreningen att driva projekt med specifika opinionsbildande aktiviteter för att påverka den allmänna opinionen och beslutsfattare. Du kommer att få chansen att arbeta i en komplex miljö med hög kompetensprofil, nationellt omfattande och med ett brett kontaktnät och kontaktyta.

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar blir att planera, driva och koordinera projekt och aktiviteter utifrån grundstrategier och mål definierade av Sveriges Folktandvårdsförening och en styrgrupp. Du tar ansvar för årsplan, budget och uppföljning.

Du samarbetar med ett nätverk av kommunikatörer från folktandvårdsorganisationerna runt om i Sverige. Du kommer att få upphandla och arbeta med externa konsulter såsom exempelvis kommunikationsbyråer. Centralt är också att du säkerställer att skapa och bibehålla en god dialog med strategiskt viktiga beslutsfattare.

Din placering är på Folktandvården Skånes huvudkontor som idag ligger på Dockplatsen i Malmö. Resor inom tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker en strategisk projektledare med akademisk utbildningsbakgrund som har arbetat minst 5 år med opinionsbildning. Du vet hur du ska skapa publicitet och bilda opinion. Du har antagligen tidigare arbetat i en politisk organisation, på en PR-byrå eller på en kommunikationsavdelning för ett större företag eller organisation.

Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål men vet också när du behöver ta in extra resurser och infallsvinklar i ditt arbete. Du är även van att arbeta med fleråriga projekt och med omfattande budgetansvar.

Du delar Folktandvården Sveriges värderingar om att alla oavsett ålder eller härkomst har rätt till en god tandvård och du brinner för att bidra till en positiv samhällsutveckling.

Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta i offentliga organisationer och/eller har en bakgrund i tandvårdsbranschen. Personliga egenskaper värderas i nivå med arbetslivserfarenhet och akademiska meriter.

Vi välkomnar även dig som har eget företag att söka tjänsten.

Övrigt

Ansökan skickas via Folktandvården Skåne som i samarbete med Folktandvården Sverige ansvar för rekryteringsprocessen. Urval sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdatum

2017-12-04

Sök tjänsten

Tre personer vid en sjö

Refnr: A729822

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tidsbegränsad anställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Anställning med start i januari 2018 eller enligt överenskommelse och t o m 2019-12-31, med möjlighet till förlängning.

Kontaktperson

  • Marika Qvist, VD Folktandvården Skåne AB Tel. 0703-70 51 31
Boka tid Akut tid