Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Receptionist till Folktandvården Skåne, Bjuv

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på ett 60-tal kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Nu söker vi en receptionist som brinner för god service och ett gott bemötande till vår klinik i Bjuv.

Du välkomnas till ett team av 20 engagerade kollegor som arbetar mycket i teamtandvård i 8 behandlingsrum. Vi erbjuder kunden en bred tandvårdskompetens. I vårt arbete ingår även projektet "Tandborsten" som är ett hälsofrämjande arbete för stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Klinikerna i Bjuv och Åstorp ingår i en fusion och har ett nära samarbete, samt samma klinikchef. Kliniken ligger på gångavstånd till stationen med goda pendlingsmöjligheter.

Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag. Genom vår egen utbildningsverksamhet Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi dessutom kompetensutveckling under hela din karriär.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Arbetsbeskrivning

Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för våra kunder samt ansvara för att på ett professionellt sätt erbjuda bästa möjliga service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara nyckelperson med servicefunktion till både kunder och personal på kliniken.

Om du har tandsköterskeutbildning kan du vid behov assistera och arbeta med tandsköterskeuppgifter. Även administrativa uppgifter ingår i ditt arbete.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning och stor gemenskap. Vi är många engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och som har erfarenhet av arbete i reception. Har du tandsköterskeutbildning eller annan erfarenhet från tandvården är det meriterande för tjänsten.

Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Vi vill att dina IT-kunskaper är mycket goda och att du är en van användare av Office-paketet.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapade, Öppna och Tillsammans.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och vi finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård.

Folktandvården Skåne ska bli kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen - vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning & utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Sista ansökningsdatum

2020-02-02

Sök tjänsten

Refnr: A926168

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Helsingborg
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson

  • Susanne Svahn, Klinikchef Tel. 0768-89 00 46

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, VISION Tel. 0725-70 70 35