Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandläkare till Folktandvården Skåne, Väla

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på ett 60-tal kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Just nu söker vi dig som är tandläkare till vår klinik i Helsingborg, Väla

Välakliniken är en välfungerande klinik som ligger på Väla Centrum. Placeringen har varit en framgång och gensvaret från våra kunder är stort. Väla ligger i Helsingborgs utkant och erbjuder goda pendlingsmöjlighet med stadsbuss eller bil. Under våren 2020 kommer vi introducera ett nytt arbetssätt som innebär att du arbetar 3 dagar och är ledig 3 dagar rullande över i stort sett årets alla dagar. Tjänsten är på 100 % men i praktiken arbetar du ca 80%. Vi ser många positiva effekter av detta sätt att arbeta som till exempel ökad tillgänglighet för våra kunder samt en bättre arbetsmiljö för våra kollegor. Är du intresserad av att vara med på denna resa - tveka inte att söka tjänsten.

Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag. Genom vår egen utbildningsverksamhet Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi dessutom kompetensutveckling under hela din karriär.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl barn, ungdomar som vuxna. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med andra kollegor. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Om du är nyutexaminerad går du vårt introduktionsprogram och har en mentor under ditt första år. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du har tandläkarexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium alternativt svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem.

För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med teamtandvård.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och vi finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård.

Folktandvården Skåne ska bli kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen - vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning & utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Sista ansökningsdatum

2020-02-04

Sök tjänsten

Refnr: A925510

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 3
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Helsingborg
  • Tillträde eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson

  • Anja Delander, Klinikchef Tel. 0725-99 87 53

Fackliga företrädare