Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Specialisttandläkare i pedodonti till Folktandvården Skåne, Lund

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi ger dig stora utvecklingsmöjligheter, stor variation i vardagen och en stor kunskapsarena. Och stora leenden.

Folktandvården Skåne har idag fyra kliniker som arbetar med ett utvecklat flöde för samarbete mellan allmän- och specialisttandvård. Klinikerna finns i Malmö, Lund, Kristianstad och Helsingborg. Vi erbjuder med detta arbetssätt en multidisciplinär arbetsplats med tydligt kundfokus, där vi aktivt arbetar med erfarenhetsutbyte mellan alla specialiteter och allmäntandvård.

Nu söker vi dig som är specialisttandläkare i pedodonti till vår specialisttandvård i Lund.

På vår integrerade specialist- och allmäntandvårdsklinik i Lund arbetar ca 75 kollegor. I dagsläget ligger kliniken på S:t Laurentiigatan i Lund men under 2018 kommer vi att flytta till vår nya moderna klinik som är en del i ”Centrum för munhälsa” precis vid centralstationen i Lund. Förutom det kliniska arbetet ska vi här tillsammans arbeta för framtidens tandvård genom att bedriva forskning, vårdutveckling och utbildning.

Du kan läsa mer om klinikerna och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som specialisttandläkare i pedodonti är ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnos på och behandla patienter med särskilda behov efter remiss. Du är rådgivare till allmäntandläkare, tandhygienist samt andra behandlare. Du arbetar tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. I arbetsuppgifterna kan även forskning, utveckling och utbildning ingå. Du kommer att få möjlighet att påverka framtidens tandvård i Skåne.

Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling.

Hos oss finns många kollegor med lång erfarenhet som arbetar tillsammans för en specialisttandvård i framkant och du är en nyckelperson för både specialist- och allmäntandvård. Du får arbeta på toppen av din kompetens och ditt uppdrag gör skillnad. Vi erbjuder en möjlighet att vara med på en fantastisk resa mot framtidens tandvård. Vi satsar stort på forskning och utveckling och skapar just nu ett kunskapscentrum, en attraktiv forsknings- och utvecklingsmiljö med både bredd och spets.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en svensk legitimation som tandläkare och bevis om specialistkompetens inom pedodonti. Du har kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift som motsvarar gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet som specialisttandläkare i pedodonti och vi ser det som meriterande om du har arbetat med verksamhetssystemet T4.

Du har ett konsultativt förhållningssätt och som person är du kvalitets- och serviceinriktad. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner att du kan arbeta utifrån våra kärnvärden – Nyskapande, öppna och tillsammans.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på att bygga ett Centrum för munhälsa. Under 2018 kommer forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Sista ansökningsdatum

2018-01-07

Sök tjänsten

Par med barn

Refnr: A730974

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson

  • Gunilla Sörnmo, Klinikchef Tel. 046-275 91 11

Fackliga företrädare

Boka tid Akut tid