Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterska med intresse för pedodonti till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder.
Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden.

Just nu söker vi dig som är tandsköterska med intresse för pedodonti till vår integrerade specialist- och allmäntandvårdsklinik i Lund.

På kliniken i Lund arbetar ca 75 kollegor och här bedrivs en integrerad specialist – och allmäntandvård. Syftet med att arbeta integrerat är dels att du som medarbetare ska få möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med lärande i vardagen och även att våra kunder ska uppleva en bättre och snabbare service. Det tror vi skapar glädje både för kollegor och kunder. I dagsläget ligger kliniken på S:t Laurentiigatan men under 2018 kommer vi att flytta till vår nya moderna klinik ”Centrum för munhälsa” precis vid centralstationen. Förutom det kliniska arbetet ska vi här tillsammans arbeta för framtidens tandvård genom att bedriva forskning, vårdutveckling och utbildning. Din placering är på avdelningen för pedodonti.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Att arbeta med barn är stimulerande, mycket berikande och kan även vara utmanande. Du kommer att assistera tandläkare vid konventionella behandlingar men även vid operationer, lustgas- och narkosbehandlingar. Du arbetar delvis självständigt med att inskola och ge profylaxbehandling i samråd med specialisttandläkare.

I dina arbetsuppgifter ingår administrativa uppgifter såsom remisshantering. Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och i team med kollegor.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeutbildning med profylax och röntgenbehörighet samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna T4.

Det är meriterande med erfarenhet av barn- ungdomstandvård samt utbildning i lustgas eller annan vidareutbildning inom barntandvård.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.

Övrigt

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på Centrum för munhälsa. Forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Sista ansökningsdatum

2017-11-30

Sök tjänsten

Fika

Refnr: A728872

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Gunilla Sörnmo, Klinikchef Tel. 046-275 91 11
  • Pia Konradsson, Gruppchef Tel. 046-275 92 28

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35
Boka tid Akut tid