Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Praktisk tjänstgöring för tandläkare utbildade utanför EU/EES, Folktandvården Skåne

JOBBA FÖR LEENDEN!

Är du tandläkare med examen från ett land utanför EU och EES och söker praktisk tjänstgöring på sex månader? Nu finns det en chans att göra den hos oss på Folktandvården Skåne. Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden hela livet.

Den praktiska tjänstgöringen är på sex månader på heltid med tillträde efter överenskommelse under hösten 2022. Tjänstgöringen sker på någon av våra kliniker i Skåne och placering sker i samråd.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig sex månaders praktisk tjänstgöring för tandläkare med utbildning utanför EU och EES. Efter godkänd praktik har du möjlighet att ansöka om svensk tandläkarlegitimation. Du får arbeta under handledning med allmäntandvårdens alla delar och får behandla patienter i alla åldrar, från små barn till äldre vuxna. Du får möjlighet att använda och utveckla hela din odontologiska kompetens. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du arbetar hälsoinriktat med hög kvalitet och service tillsammans med både nya och erfarna kollegor.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Kvalifikationer

Du har en tandläkarutbildning från ett land utanför EU och EES och har giltigt uppehålls- och arbetstillstånd i Sverige. Vidare har du genomfört Socialstyrelsens kunskapsprov med godkänt resultat på både den teoretiska och praktiska delen. Du har också ett godkänt resultat i svenska på C1-nivå och har en god kommunikativ förmåga.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Därtill möter du alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på beslut från Socialstyrelsen om praktisk tjänstgöring, godkänt kunskapsprov samt intyg på svenska nivå C1.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-08-14

Sök tjänsten

Refnr: C95477

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tidsbegränsad anställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Den praktiska tjänstgöringen är på sex månader på heltid med tillträde efter överenskommelse under hösten 2022. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Maria Glyssbo Olsson, Klinikchef Tel. Maria.Glyssbo-Olsson@folktandvardenskane.se

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14