Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Receptionist till Folktandvården Skåne, Osby och Broby

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är receptionist till våra kliniker i Osby och Broby.

Klinikerna i Osby och Broby ingår i en fusion och har en gemensam klinikchef. På kliniken i Osby arbetar vi med teamtandvård samt erbjuder våra patienter komplett och modern tandvård, som till exempelvis ortopantomogram (OPG). Kliniken består av sju fina behandlingsrum i ljusa lokaler och till oss tar du dig lätt med både buss och tåg då vi är belägna nära stationen i Osby. Kliniken i Broby består av fem fräscha och moderna behandlingsrum. Vi tar emot patienter i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Kliniken är centralt belägen i Broby, Östra Göinges kommun, och erbjuder goda pendlingsmöjligheter med närhet till såväl buss som parkering.

Arbetsbeskrivning

Som receptionist på Folktandvården Skåne är ditt allra viktigaste uppdrag att skapa en välkomnande känsla på kliniken. Du är vårt ansikte utåt och tillsammans med dina kollegor erbjuder du våra kunder och patienter bästa möjliga service.

Receptionen är klinikens nav och som nyckelperson i vardagen befinner du dig alltid i händelsernas centrum. Ett gott bemötande är en viktig del i ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Därmed är du en del av vårt fokus på patientsäkerhet och kvalitet i tandvården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• telefoni och tidsbokning
• debitering, kassahantering och fakturering
• remisshantering
• uppföljning av kontrollrapporter
• hantering av frisktandvårdsavtal
• försäljning av munhygienartiklar.

Du som är utbildad tandsköterska kan vid behov assistera och arbeta med tandsköterskeuppgifter.

I din tjänst kommer du att arbeta på både kliniken i Osby och på kliniken i Broby.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta i reception. Du är en god kommunikatör som talar och skriver svenska flytande och du har även goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

För att lyckas i rollen som receptionist hos oss behöver du vara ansvarsfull och alltid sträva efter att ge bästa möjliga service och bemötande. Du är lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-06-13

Sök tjänsten

Refnr: C141764

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Osby
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Rita Malmberg, Gruppchef Tel. 072-599 78 47

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35