Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Sjukhustandläkare till Folktandvården Skåne, Orofacial medicin Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är allmäntandläkare eller sjukhustandläkare till Orofacial medicin i Malmö.

På Orofacial Medicin, eller Sjukhustandvården som vi kallades tidigare, får du arbeta främst med vuxna patienter som är i behov av specialiserad tandvård, ofta som ett led i en sjukdomsbehandling. Orofacial medicin avser tandvård för patienter vars allmäntillstånd kräver att behandlingen sker med närhet till sjukhusets resurser. Orofacial medicin är remissinstans för tandvården och övriga hälso- och sjukvården för patienter som på grund av sjukdom, funktionsnedsättning eller tandvårdsrädsla kräver att tandvården utförs vid en tandvårdsenhet med särskilda förutsättningar och med särskild kompetens, narkostandvård inräknat.

Orofacial medicin Skåne expanderar och vi söker nya medarbetare som kan tänka sig att arbeta både på Ruth Lundskogs gata samt Spårvägsgatan i Malmö. Kliniken på Ruth Lundskogs gata ligger på sjukhusområdet där bedrivs idag tandvård inom Orofacial medicin. Den kliniken kommer att finnas kvar för att ta hand om de patienter som kräver sjukhusets närhet. På Spårvägsgatan finns idag samtliga övriga specialistområden inom tandvården representerade förutom Orofacial medicin men till hösten kommer vi på Orofacial medicin ha tre behandlingsrum i dessa lokaler. Det blir ett ypperligt tillfälle för oss att nätverka med resten av specialisttandvården och ser att möjligheten att jobba tätt med andra specialister kommer att bidra till en kunskapsöverföring på båda håll!

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare på Orofacial medicin i Folktandvården Skåne är ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnoser och behandla patienter efter remiss. Du arbetar nära tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. Inom ramen för tjänsten finns möjligheter till forskning, utveckling och utbildning.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig.

Kvalifikationer

Du är en skicklig tandläkare med svensk legitimation och har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i minst två år inom allmäntandvård. Meriterande med erfarenhet av arbete inom Orofacial medicin. Vidare bör du ha grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du alltid håller en hög kvalitet i ditt odontologiska arbete. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att denna annons är publicerad under flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet.

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-03-30

Sök tjänsten

Refnr: C129191

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Anna Neglén, Klinikchef Tel. 0766-48 63 90

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14