Tre ungdomar som sitter vid en sjö och ler

Sommarjobb

Våra sommarjobb vänder sig till dig som studerar till tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi vill ge dig chansen att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som du får praktisk erfarenhet från det dagliga arbetet på en av våra kliniker. Vi erbjuder sommarjobb på våra kliniker runt om i Skåne. En satsning på framtidens medarbetare vi är stolta över!

Nu är ansökningsperioden öppen för sommarjobb 2020. Ansökan sker senast 2020-02-16 och vi hoppas kunna ge dig besked i slutet av april. Läs mer och ansök här.

  • I ansökan finns en enkät där du rangordnar önskemål om klinik/ort genom att prioritera de fem orter du är mest intresserad av. Du är fortsatt aktuell för alla orter och kliniker som finns med i enkäten trots önskemål. Vi kan inte garantera att du får sommarjobb på den önskade kliniken/orten, men vi gör vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål och verksamheternas behov. Antalet platser är begränsade.
  • Om du kan arbeta på tillfällig legitimation ange gärna detta i din ansökan och bifoga ett intyg som styrker att du fullgjort den nionde terminen. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer kliniken att skicka din ansökan tillsammans med intyget till Socialstyrelsen.

Är du övertygad om att vilja sommarjobba hos oss? Vi hoppas det. Skicka in din ansökan redan idag!