Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Specialisttandläkare till Folktandvården Skåne, Kristianstad C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är specialisttandläkare i oral protetik till vår klinik, Kristianstad C.

På kliniken i Kristianstad erbjuder vi en bred tandvårdskompetens. Här arbetar ett team på ca 80 medarbetare som erbjuder tandvård inom område Allmäntandvård, parodontologi, protetik, ortodonti och pedodonti; allt i ett öppet och utvecklande samarbete. Kliniken ligger i moderna lokaler nära centralstation.

Arbetsbeskrivning

Som specialisttandläkare på Folktandvården Skåne är ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnoser och behandla patienter efter remiss. Du arbetar nära tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. Inom ramen för tjänsten finns möjligheter till forskning, utveckling och utbildning.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig.

Kvalifikationer

Du har svensk legitimation som tandläkare och bevis om specialistkompetens inom oral protetik. Dina kunskaper i svenska motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Ditt intresse av multidisciplinärt samarbete är brett och du har även ett stort intresse för handledning i bland annat ST-utbildning.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du alltid håller en hög kvalitet i ditt odontologiska arbete. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-03-28

Sök tjänsten

Refnr: C127508

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Kristianstad
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson

  • Marijana Nilsson, HR-partner Tel. 0725-01 32 47
  • Jeanette Olvsborn, Klinikchef Tel. 0725-97 13 26

Fackliga företrädare

  • Lars Hagerström, Tjänstetandläkarna Tel. 0721-99 82 14