Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Orofacial medicin Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik Orofacial medicin i Malmö.

Orofacial medicin Skåne expanderar och vi söker nya medarbetare som kan tänka sig att arbeta både på Ruth Lundskogs gata samt Spårvägsgatan i Malmö. Kliniken på Ruth Lundskogs gata ligger på sjukhusområdet, där bedrivs idag tandvård inom orofacial medicin. Den kliniken kommer att finnas kvar för att ta hand om de patienter som kräver sjukhusets närhet. På Spårvägsgatan finns idag samtliga övriga specialistområden inom tandvården representerade förutom Orofacial medicin men till hösten kommer vi på Orofacial medicin ha tre behandlingsrum i dessa lokaler. Det blir ett ypperligt tillfälle för oss att nätverka med resten av specialisttandvården och ser att möjligheten att arbeta tätt med andra specialistområden kommer att bidra till en kunskapsöverföring på båda håll!

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita. Har du arbetslivserfarenhet av Orofacial medicin ser vi det som meriterande.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-03-30

Sök tjänsten

Refnr: C128855

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 2
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Malmö
  • Tillträde Tillträde 2023-09-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Anna Cronsell, Gruppchef Tel. 0724-65 16 37

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35