Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Tandsköterskor oral protetik till Folktandvården Skåne, Lund C

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi utökar vår verksamhet och behöver nu rekrytera ytterligare två tandsköterskekollegor till oral protetik i Lund C!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

På specialisttandvården i Lund erbjuder vi en bred tandvårdskompetens. Här arbetar ett team på cirka 80 medarbetare som erbjuder specialiserad tandvård inom område parodontologi, endodonti, oral protetik, ortodonti och pedodonti. Vi bedriver även ST-utbildning för tandläkare. Kliniken ligger vid Lund centralstation och har därmed goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska på oral protetik assisterar du någon av våra duktiga specialisttandtandläkare eller ST-tandläkare. Tillsammans behandlar ni patienter i alla åldrar som kommer på remiss från allmäntandvården. Kliniken ligger i framkant avseende den digitala utvecklingen och vi har ett eget labb. Det förekommer en del administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Saknar du erfarenhet av något utav detta så lär vi upp dig.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Mycket av arbetet på oral protetik är digitaliserat därför ser vi att du nyfiken på teknik och tycker att utveckling inom detta område är intressant.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2022-12-01

Sök tjänsten

Refnr: C112773

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 2
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

  • Helena Hjelm, Gruppchef Tel. 0766-48 62 12
  • Jenny Olsson, Gruppchef Tel. 072-463 45 96

Fackliga företrädare

  • Karin Persson, Vision Tel. 0725-70 70 35