Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Vårdutvecklare till Folktandvården Skåne, Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi en vårdutvecklare med odontologiskt ansvar för Folktandvården Skånes journal- och röntgensystem.

Tjänsten tillhör verksamhetsområde Hälsofrämjande Utveckling (HFU) som består av nio medarbetare med uppdrag att främja patientsäkerhet, vårdutveckling och hållbarhet inom verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha övergripande odontologiskt ansvar för våra vårdnära system Carita och Onepix där du i nära samarbete med systemansvarig kommer ha en viktig roll i utvecklingsarbetet. Du tar fram och kvalitetsgranskar manualer och rutiner, är behjälplig med analyser samt bidrar med stöd till klinikledningar, utbildningar och upphandling.

Rollen innebär även att du tillsammans med övriga vårdutvecklare arbetar för en god, jämlik och säker vård för våra patienter. Du blir en naturlig del av vår strålsäkerhets- och patientsäkerhetsgrupp.

Tjänsten är placerad 50 % på vårt huvudkontor Leendecentralen i Lund och resterande 50 % är du kliniskt verksam på någon av våra kliniker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tandläkare med svensk legitimation som vill bidra till utveckling och förbättring. Du har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. För att vara aktuell för tjänsten har du aktuell klinisk erfarenhet samt gedigen kunskap och erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Carita och röntgensystemet Onepix. Dessutom har du ett intresse för att arbeta bolagsövergripande med digitala tandvårdssystem.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och tar egna initiativ. Du trivs med att jobba med komplexa frågor både enskilt och i grupp och har en förmåga att analysera, se sammanhang och dra slutsatser. Med en god kommunikativ förmåga uttrycker du dig väl i både tal och skrift och känner dig trygg att tala inför andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2023-03-22

Sök tjänsten

Refnr: C127492

Anställningsvillkor

  • Omfattning Heltid
  • Antal tjänster 1
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Kommun Lund
  • Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Kontaktperson

  • Anna-Karin Wagner, Verksamhetsområdeschef Tel. 072-462 88 11
  • Emma Hammarfors, HR-partner Tel. 0724-67 19 34