Familj och ett par som står vi havet

Våra kunder och patienter

Moderna behandlingsmetoder och förebyggande tandvård för tänder i alla storlekar. Hos oss är alla i familjen välkomna.

Barn och ungdomar

I decennier har vi lärt barn och unga att sköta sina tänder. Drygt 80 procent av alla barn och ungdomar i Skåne går hos Folktandvården Skåne.

Vårdvalet barn- och ungdomstandvård innebär att du som förälder fritt väljer vilken tandvårdsklinik du vill att ditt barn ska gå till. När du valt klinik och listat ditt barn där får ni regelbundna och kostnadsfria undersökningar. Du kan välja klinik här

Gratis tandvård för barn och unga vuxna

Gäng med ungdomar på skateboardDu har avgiftsfri tandvård fram till den sista december det år du fyller 23 år. Det gäller även akuttandvård och specialisttandvård.

Våra fem goda råd till föräldrar

  1. Borsta morgon och kväll med fluortandkräm
  2. Godis och läsk en gång i veckan
  3. Släck törsten med vatten
  4. Undvik småätande
  5. Besök tandvården regelbundet

Vuxna

Vi har en bred och djup kompetens inom såväl allmäntandvård, specialisttandvård som sjukhustandvård. Hos oss är du som kund i fokus och vårt mål är att du ska känna nöjd, trygg och väl omhändertagen när du besöker oss.

Nöjda kunder

Vår senaste kundenkät visar att nära nio av tio av våra kunder är nöjda med oss. Vi ska såklart bli ännu bättre och genomför därför regelbundet kundenkäter.

Frisktandvård - abonnera på leenden

Med Frisktandvård får du tandvård till fast pris och kan känna dig trygg om något oväntat händer med dina tänder. Du slipper drabbas av plötsliga och ovälkomna kostnader om du till exempel skulle råka bita av en tand. Läs mer om Frisktandvård

Bytt nummer?

Tänk på att uppdatera oss när du byter till nytt mobilnummer. På så sätt kan vi nå dig med viktig information om din tandvård.

Kontaktuppgifter till våra kliniker hittar du här.