Tandhygienist till Folktandvården Skåne, Hässleholm

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör och tredje störst i Sverige. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandhygienist till vår klinik i Hässleholm.

På Folktandvården Skånes klinik i Hässleholm välkomnas du varje dag av ett glatt och engagerat gäng på cirka 35 medarbetare. Med 15 behandlingsrum i nyrenoverade och ljusa lokaler i centrala Hässleholm är vi en stor klinik med bra pendlingsmöjligheter.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Kliniken i Hässleholm erbjuder såväl hälsofrämjande och förebyggande undersökningar som akut tandvård och avancerade behandlingar. Vi använder oss av modern teknik som exempelvis panoramaröntgen (OPG) och intraoral scanner. För oss är det viktigt att du arbetar delegerat och vill utvecklas tillsammans med resten av teamet.

Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi tror på samarbete där kunskapsutbytet är generöst, där vi lär av varandra. Hos oss på Folktandvården Skåne kommer du därför erbjudas regelbunden fortbildning och väntas också dela med dig av den kompetens du besitter. Det kan även innebära att handleda praktikanter och nya kollegor.

Arbetsbeskrivning

Som tandhygienist på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför undersökningar samt identifierar, bedömer och planerar lämpliga munhälsovårdsinsatser.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

Kvalifikationer

Du är tandhygienist med svensk legitimation och har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du alltid eftersträvar behandlingar av högsta kvalitet. Du är en skicklig tandhygienist som bidrar till god munhälsa och ökad livskvalitet hos dina patienter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 67 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Sista ansökningsdatum

2024-06-30

Sök tjänsten

Anställningsvillkor

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

2

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Kommun

Hässleholm

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Urval sker löpande.

Kontaktperson

Niklas Nordahl, Klinikchef

Telefon: 0724-62 43 46

Fackliga företrädare

Yllka Gashi Sejdija, SRAT

Telefon: 0725-85 82 26

Referensnummer:

C197038