Kvinna har videosamtal med en tandläkare

Digitala besök

Vissa av våra besök är digitala. I vår digitala rådgivning kan du boka tid med en av våra tandläkare i datorn eller mobilen för rådgivning och hjälp med lättare besvär.

Ibland kallar vi dig till ett videosamtal, när ditt besök inte behöver genomföras på plats. Du får då ett sms med en möteslänk samma dag som besöket ska genomföras.

Digital rådgivning

Vi erbjuder digital rådgivning, där du själv kan boka ett videosamtal med en tandläkare för att snabbt kunna få råd och hjälp med din munhälsa. Du kan till exempel diskutera behandlingsalternativ, prata om tandvårdsrädsla eller visa synliga förändringar på en tand.

Besöket ingår i Frisktandvårdsavtalet och är kostnadsfritt för dig under 23 år. I andra fall kostar det 300 kronor.

Boka tid för digital rådgivning

Vad kostar ett digitalt besök?

Besöket kostar olika mycket beroende på vad som görs under besöket. Digitala besök ingår i Frisktandvårdsavtalet och är kostnadsfria för dig under 23 år. Vuxna betalar enligt prislistan.

Vad behöver jag för att genomföra ett digitalt besök?

För att genomföra ett digitalt besök behöver du BankID eller Freja eID och en mobiltelefon eller dator med videokamera och internetuppkoppling.

Om du har blivit kallad till ett digitalt besök och hellre vill komma till kliniken för ett fysiskt besök kan du kontakta din klinik, så hjälper de dig att boka om tiden.

Av- eller omboka ett videosamtal

Behöver du av- eller omboka ditt besök? Du kan själv hantera din tid här på vår webbplats, eller kontakta din klinik för att få hjälp.